TONI&GUY Artık Türkiye'de - Son Dakika
Güncel

TONI&GUY Artık Türkiye'de

TONI&GUY Artık Türkiye\'de

TONI&GUY Hair Meet Wardobe ürünlerinin tüketiciyle buluşacağının müjdesi Londra Moda Haftası'nda verildi.

20.09.2012 15:28

Dünyaca ünlü İngiliz saç tasarımı markası TONI&GUY, 16 sezonu aşkındır saç sponsoru olduğu Londra Moda Haftası'nda, saç bakımı ve şekillendirme ürünlerinin Ekim ayı itibarı ile tüketiciyle buluşacağını duyurdu. TONI&GUY Hair Meet Wardobe'un 50 yıllık salon uzmanlığı ve tecrübesini yansıtan Yıkama&Bakım, Şekillendirmeye Hazırlık ve Şekillendirme ürünleri Ekim ve Kasım aylarında yalnızca Boyner mağazalarında satışa sunulacak.

Profesyonel salon tecrübesini yansıtan ürünleri 2009 yılında Unilever çatısı altına giren İngiliz TONI&GUY Hair Meet Wardobe markasının Türkiye'de satışa sunulacağı haberi Londra Moda Haftası'nda verildi. 16 sezondur TONI&GUY salonlarının saç sponsoru olduğu Londra Moda Haftası'nda, ünlü İngiliz tasarımcıların koleksiyonları, TONI&GUY Hair Meet Wardobe'un Şekillendirme kategorisinde yer alan Casual, Classic, Glamour ve Creative saç koleksiyonları ile birleştirilerek sunuldu ve beğeni topladı. TONI&GUY Hair Meet Wardobe'un Yıkama&Bakım, Şekillendirmeye Hazırlık ve Şekillendirme gruplarında yer alan tüm ürünlerinin yanı sıra erkeklere özel Men serisi de Ekim ayı itibarıyla Boyner mağazalarında satışa sunulacak.

Türkiye'de premium saç bakım pazarı dünya standartlarına göre oldukça geride olmasına rağmen Türk kadının kuaföre gitme sıklığı Avrupa standartlarında. Ancak kuaförden ürün satın alma alışkanlığı oldukça düşük. TONI&GUY Hair Meet Wardobe markası ise, profesyonel duruşu ve tüketiciye sunduğu şekillendirici ürünlerle rakiplerinden tamamen ayrışan bir marka olarak öne çıkıyor.

Saçlar modanın ayrılmaz parçası

Aralarında Vivienne Westwood, Matthew Williamson, Paul Smith, Acne, Nicole Farhi ve Todd Lynn gibi moda dünyasının yakından tanıdığı ünlü isimlerin yer aldığı ve beş gün süren Londra Moda Haftası'nda, tasarımcılar şovlarının saçlarını TONI&GUY uzmanlığına bıraktılar. TONI&GUY, 5 gün boyunca 80'e yakın etkinliğe ev sahipliği yapan Londra Moda Haftası İlkbahar Yaz 2013'te ağırlıklı olarak 4 farklı koleksiyonunda yer alan 17 şekillendirme ürünüyle saç tasarımlarını podyuma taşıdı. TONİ&GUY, 2004 yılından bu yana sponsoru olduğu etkinlikte hem kadınlara hem de erkeklere hitap eden Şekillendirme koleksiyonlarıyla bu sezon da saçın modayla buluşmasını sağladı. Unilever çatısı altındaki TONI&GUY Hair Meet Wardobe ürünleri arasında Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Sprey, Işıltı Verici & Elektriklenmeye Karşı Koruyucu Serum ve saçı yıkamaya gerek olmadan etki gösteren Kuru Şampuan ön plana çıktı.

İşte Türkiye'de de çok konuşulacak o koleksiyonlar!

Sezon modasını saçlarında görmek isteyenler, markanın Şekillendirme kategorisi altında yer alan Casual, Classic, Glamour ve Creative koleksiyonlarındaki ürünlerle bu isteklerini artık kendileri

karşılayabilecekler. Dünyadaki moda trendlerine uygun saç tasarımlarını kendilerine uygulamak isteyenler www.sacintarzin.com adresindeki videolar ve diğer zengin içeriklerle kendilerinin saç tasarımcısı olabilecek. Dünya koleksiyonları eksiksiz olarak ülkemizde de sunulacak.

Casual: Zamanın hızına, hayatın karmaşasına inat, pratik, kolay ve doğal bir stil sunuyor. Seride, Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Sprey, Şekillendirici & Yağ Emici Saç Pudrası, Esnek Tutuşlu Saç Spreyi yer alıyor.

Classic: Adı üzerinde, asla demode olmayan zamanın ötesinde bir stil. Parlaklık Verici Serum, Bukle Belirginleştirici Sprey, Orta Tutuşlu Saç Spreyi ile bu saçlara sahip olmak zor değil.

Glamour: Eğlenmesini bilen, gösterişli, her an gözleri üzerine çekebilen bir stil. Serinin ürünleri, Işıltı Verici Köpük, Nemlendirici & Parlaklık Verici Sprey, Işıltı Verici & Elektriklenmeye Karşı Koruyucu Serum ve Yüksek Tutuşlu Saç Spreyi.

Creative: Hayatı uçlarda ve sınırları zorlayarak yaşayan her zaman farklı ve cesur… Yaratıcı saçlar için, Şekillendirici Krem Jöle, Ekstra Yüksek Tutuşlu Saç Spreyi yetiyor.

Men: Sınırları zorlayan, ruhunu yansıtan birbirinden farklı stiller. Şampuandan saç şekillendiricilerine, sadece erkeklere özel bir koleksiyon sunan seride, Yoğun Arındırıcı Şampuan, 2'si 1 Arada Kepeğe Karşı Etkili Şampuan ve Saç Kremi, Şekillendirici Wax ve Şekillendirici Krem Jöle yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TONI&GUY Artık Türkiye'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement