Tommy Hılfıger New York Moda Haftasında - Son Dakika
Güncel

Tommy Hılfıger New York Moda Haftasında

Tommy Hılfıger New York Moda Haftasında

TOMMY HILFIGER, 2014 Sonbaharı için Park AvenueArmory'ye geri dönüyo

27.01.2014 14:40

TOMMY HILFIGER, 2014 Sonbahar Kadın Runway Koleksiyonu'nu New York Moda Haftası kapsamında,10 Şubat Pazartesi günü saat 11.00'de Park Avenue Armory'de global canlı yayın desteği ile sergileyecek.

Amerika'nın batı sahillerinden ilham alan 2014 İlkbahar Kadın Runway Koleksiyonu "Westcoasting" için Pier 94'te a'dan z'ye plaj esintileri taşıyan bir dekor hazırlayan TOMMY HILFIGER, 2014 Sonbaharı için Park AvenueArmory'ye geri dönüyor. 2012 Sonbahar Runway Koleksiyonları; Drill Hall'da "Central Park" temasıyla tanıtılmış, 2013 Sonbahar Runway Koleksiyonları ise kütüphane duvarları arasında "IvyLeague" kampüslerinden ilham alarak Armory'de sergilenmişti.

Dünyaca ünlü tasarımcı Tommy Hilfiger, New York Moda Haftası kapsamında Park Avenue Armory'ye dönüş hakkında düşüncelerini dile getirdi: "Bir kez daha, Park Avenue Armory'nin konuklarına dramatik ve heyecanlı bir deneyim yaşatan inanılmaz atmosferinde olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu sezon, moda dünyasında bir ilk olarak "InstaMeet" projemizle New York Moda Haftası deneyimini adeta demokratikleştiriyoruz. New York bölgesinde seçkin instagram kullanıcılarının katılımı sayesinde koleksiyon tanıtımımız daha özgün ve ulaşılabilir ortam sağlıyor olacak."

Bu sezon özelinde ve ilk kez TOMMY HILFIGER tarafından düzenlenecek InstaMeet Defilesi için, 20 seçkin Instagram kullanıcısı bir araya gelecek. New York bölgesinde oldukça popüler olan Instagram fenomenleri BrianDiFeo (@bridif) ve Anthony Danielle (@takinyerphoto) ile işbirliği çerçevesinde, InstaMeet katılımcıları defile günü Armory'ye davet edilecek. Sektörün bu ilk InstaMeet projesi, New York Moda Haftası deneyimini daha demokratik hale getirmeye ve şimdiye kadar eşi görülmemiş bir şekilde daha geniş kitlelere erişim sağlama konusunda öncülük edecek. Instagram kullanıcıları 17 Ocak 2014 gününden itibaren "Eventbrite" üzerinden InstaMeet için kayıt yaptırabilecek. New York bölgesinden seçilecek 20 Instagram kullanıcısı, 10 Şubat Pazartesi günü düzenlenecek InstaMeet Defilesi'ne katılacak. Özel rehber eşliğinde sahne önü ve sahne arkasını gözlemleme ayrıcalığı kazananlar #tommyfall14 ve #nyfwInstaMeet hashtaglerini kullanarak kendi Instagram hesapları üzerinden New York Moda Haftası ve TOMMY HILFIGER hakkındaki keşiflerini ve görsel deneyimlerini paylaşacak.

TOMMY HILFIGER Group Chief Marketing Officer Avery Baker, proje hakkında "Moda dünyasında sektörel anlamda ve sadık müşterilerimiz açısından New York Moda Haftası kapsamında etkileşim kurma biçimimizi sürekli geliştiren dijital programları uygulamak için büyük çaba harcıyoruz. TOMMY HILFIGER'ın dijital girişimlerinin bir parçası olan ve demokratikleşme ruhunu daha da ileriye taşıyan InstaMeet, yeni sezon koleksiyonumuzu ve tanıtımımızı tanınmış Instagram kullanıcılarının ağına açıyor ve onları kendi özgün artistik perspektiflerini özgün bir şekilde paylaşmaya davet ediyor" diyerek görüşlerini paylaşıyor.

Dünyanın farklı lokasyonlarında, yerelden küresele kadar değişik boyutlarda düzenlenen InstaMeet etkinlikleri, Instagram topluluğunun organik bir ürünü olarak meraklıları ortak bir etkinlik veya lokasyonda buluşturuyor. Belirli bir #InstaMeethashtag'i kullanarak fotoğraf paylaşılmasını sağlayan InstaMeet, tek bir konu etrafında gelişen kişisel görüşler ve fiziksel bakış açıları ağı oluşturuyor. TOMMY HILFIGER, New York Moda Haftası'nda sunulan Runway Koleksiyonları kapsamında moda dünyasında ses getirecek farklı dijital aksiyon programları geliştirmeyi sürdürecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tommy Hılfıger New York Moda Haftasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement