Tom Szaky Yeşil İş Konferansı İçin İstanbul'a Geliyor - Son Dakika
Güncel

Tom Szaky Yeşil İş Konferansı İçin İstanbul'a Geliyor

Tom Szaky Yeşil İş Konferansı İçin İstanbul\'a Geliyor

Yeşil İş - Green Business Konferansı, dünya tarihine adını yazdıran dahi girişimci Tom Szaky'yi ağırlamaya hazırlanıyor.

13.09.2012 16:55  Güncelleme: 17:03

"30 Yaş Altı Dünyanın 1 Numaralı CEO'su" seçilen Tom Szaky ve"Dünyanın En İnovatif 100 Şirketi" arasında yer alan Terracycle'ın öyküsünü dinlemek için Yeşil İş-Green Business Konferansı'ndaki yerinizi şimdiden ayırtın…

14 yaşındayken iş hayatına atılan ve üniversite 1. sınıftayken Terracycle şirketini kuran genç dahi Tom Szaky'nin hayat öyküsü, parlak fikirler geliştirmek üzerine kurulu...

Szaky sayesinde bugün 20'den fazla ülkede 20 milyondan fazla insanın topladığı milyarlarca çöp, 1.500 farklı ürüne dönüştürülerek yeniden kullanılıyor. Terracycle, tüm dünyada Wallmart, Home Depot gibi 30'un üzerinde büyük markayla çalışıyor ve bu sayı günden güne artıyor. Dünyanın en prestijli ödüllerine değer görülen genç CEO Tom Szaky, Terracycle'ın bu inanılmaz başarı hikâyesini, 18-19 Ekim tarihlerinde İstanbul Swissotel'de düzenlenecek olan Yeşil İş-Green Business Konferansı'nda paylaşacak.

Dünyaca ünlü sürdürülebilirlik uzmanları Yeşil İş Konferansı'nda buluşuyor!

Ekonomik, toplumsal ve çevresel sürdürülebilirliğe katkı sağlamak amacıyla faaliyet gösteren, sürdürülebilir geleceği hedefleyen bir iş dünyası modeli yaratma sorumluluğuyla hareket eden Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından dördüncüsü düzenlenecek olan Yeşil İş-Green Business Konferansı'nın bu yılki ana teması 'Sürdürülebilir gelecek için sürdürülebilir iş' olarak belirlendi.

Türkiye'nin en güçlü sürdürülebilirlik platformu olarak kabul edilen konferans çerçevesinde, dünyadan ve Türkiye'den yöneticiler ve fikir liderleri, sürdürülebilir bir gelecek yaratmak adına iş dünyasında atılması gereken adımları masaya yatıracak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tom Szaky Yeşil İş Konferansı İçin İstanbul'a Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement