Tokatspor Moral Arıyor - Son Dakika
Güncel

Tokatspor Moral Arıyor

Tokatspor Moral Arıyor

Tokatspor'un Teknik Direktörü Mehmet Birinci, "Kendi evimizde oynayacağımız Hacettepe maçını kazanıp moral bulmak istiyoruz." dedi.

06.02.2015 16:14  Güncelleme: 17:11

SPOR Toto 2'inci lig Beyaz Grup'ta küme düşme korkusu yaşayan Tokatspor'un teknik direktörü Mehmet Birinci, "Kendi evimizde oynayacağımız Hacettepe maçını kazanıp moral bulmak istiyoruz" dedi.

Mehmet Birinci, Uzunburun Adnan Çiçek Tesisleri'nde yaptırdığı son antrenmandan önce açıklamalarda bulundu. Ligde 24 puanla 12'nci sırada bulunduklarını, takımının fiziksel olarak maça hazır olduğunu söyleyen Mehmet Birinci, şöyle devam etti:

"İyi mücadele ortaya koyuyor ama bir türlü bu durumu galibiyetle sonlandıramıyoruz. Bunun için her antrenman sonrası takımın morelini yüksek tutmak için çaba harçıyoruz. Bu noktada yönetim kurulumuzda bizleri antrenmanlarda yanlız bırakmıyarak bizlere moral açısından destek oluyor. Bizlerde hafta sonu kendi evimizde oynayacağımız Hacettepe maçını kazanıp hem takımdaki hem de camia üzerindeki kötü havayı dağıtmak istiyoruz." - Tokat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokatspor Moral Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement