Tokat'ta PKK/KCK terör örgütüne ait sığınak bulundu - Son Dakika
Güncel

Tokat'ta PKK/KCK terör örgütüne ait sığınak bulundu

Tokat\'ta PKK/KCK terör örgütüne ait sığınak bulundu

Tokat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Reşadiye ilçesi kırsalında gerçekleştirdikleri operasyonda, geçmiş yıllarda PKK/KCK terör örgütü tarafından depo olarak kullanılan bir sığınak tespit etti. Sığınakta yapılan aramada çeşitli yaşam malzemeleri ele geçirildi. Delil niteliği taşıyan malzemeler muhafaza altına alınırken, diğer malzemeler ise yerinde imha edildi.

04.07.2023 22:27

TOKAT'ta geçmiş yıllarda PKK/KCK terör örgütü tarafından depo olarak kullanılan sığınak bulundu. Sığınakta kullanılmış ve çürümüş halde yaşam malzemeleri ele geçirildi.

Tokat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri bugün Reşadiye ilçesi kırsalında operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda geçmiş yıllarda PKK/KCK terör örgütü mensupları tarafından depo olarak kullanıldığı değerlendirilen sığınak tespit edildi. Sığınakta yapılan aramada çeşitli yaşam malzemeleri bulundu. Bir çoğunun kullanılmış ve çürümüş olduğu belirlenirken, delil niteliği taşıyan malzemeler muhafaza altına alındı. Delil niteliği taşımayan malzemeler ise yerinde imha edildi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tokat'ta PKK/KCK terör örgütüne ait sığınak bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement