TKİ Tavşanlı Linyitspor'da Transfer - Son Dakika
Güncel

TKİ Tavşanlı Linyitspor'da Transfer

TKİ Tavşanlı Linyitspor\'da Transfer

Kırmızı siyahlı ekip, Kırgızistan Milli Takım kaptanı Vadim Kharchenko ve Ünyespor'dan İsmail Aslan'ı renklerine bağladı.

31.01.2014 14:45  Güncelleme: 14:50

PTT 1. Lig ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor, Kırgızistan Milli Takım kaptanı Vadim Kharchenko ve Ünyespor'dan İsmail Aslan'ı transfer etti.

Teknik direktör Ali Nail Durmuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ara transfer dönemi bitmeden iki futbolcuyla daha anlaştıklarını söyledi.

Takımı güçlendirme adına ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren Durmuş, "Kırgızistan Milli Takım kaptanı Vadim Kharchenko ve Ünysespor'dan İsmail Aslan'ı renklerimize bağladık. Vadim, takımımızda Türk statüsünde oynayacak. Hem orta saha hem de sağ tarafta oynayabilen bir oyuncu. Sezon sonuna kadar anlaşmaya vardık. Aslan ile de 1,5 yıllık anlaşma yaptık ve kendisi sol tarafta oynayan futbolcumuz. Takımımıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Durmuş, pazartesi Anakaraspor ile deplasmanda oynayacaklarını hatırlatarak, iki cezalı oyunlarının bulunduğunu buna rağmen puan veya puanlarla dönmeyi istediklerini sözlerine ekledi. - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel TKİ Tavşanlı Linyitspor'da Transfer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement