Tivibu Yeni Yılı Yepyeni Filmlerle Karşılıyor - Son Dakika
Güncel

Tivibu Yeni Yılı Yepyeni Filmlerle Karşılıyor

Tivibu Yeni Yılı Yepyeni Filmlerle Karşılıyor

TTNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu, 2014 yılını yepyeni filmlerle karşılıyor.

11.01.2014 14:01

TTNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu, 2014 yılını yepyeni filmlerle karşılıyor. Tivibu'nun "Kırmızı Halı" servisinde Ocak ayında yayınlanacak filmler arasında, geçtiğimiz aylarda vizyona giren "This is the End - Buraya Kadar", "Turbo" ve "Şeytan-ı Racim" filmleri dikkat çekiyor.

Kullanıcılarına zengin bir film arşivi sunan Tivibu'da sinema keyfi, en yeni filmlerle devam ediyor. Tivibu'da Ocak ayında, kısa süre önce vizyona girmiş birbirinden başarılı filmler yer alıyor.

Tivibu'nun, komedi filmleri sevenlere çok eğlenceli bir önerisi var. Başrollerinde Emma Watson ve James Franco gibi ünlü isimlerin yer aldığı "This is the End - Buraya Kadar" adlı film, komedi ile aksiyonu bir araya getiriyor. Yaşanan garip felaket olaylarıyla yıkılan Los Angeles kentinde, bir evde mahsur kalan altı arkadaşın hikâyesine odaklanan filmin oyuncu kadrosunda pop yıldızı Rihanna da bulunuyor.

Tivibu animasyon sevenleri de Ocak ayında ekran başına davet ediyor. Dünyanın en hızlı salyangozu olma hayalini gerçekleştirmeye çalışan salyangoz "Turbo"nun eğlenceli hikâyesi, küçük izleyicilerle birlikte animasyon tutkunu büyük izleyicilere de hitap ediyor. "Turbo"nun seslendirme sanatçıları arasında ünlü oyuncu Samuel L. Jackson da bulunuyor.

Tivibu dünya sinemasından en yeni filmlerle birlikte, başarılı yerli yapımlara da yer veriyor. Türk sinemasında son yıllarda yükselişe geçen korku türünün en iyi örneklerinden biri olan "Şeytan-ı Racim", Tivibu'da 'korku severlerle' buluşuyor. Başrollerinde Altan Gördüm ve Uğur Güneş'in yer aldığı "Şeytan-ı Racim", cinler âleminin korkunç yüzüyle baş başa kalan üniversiteli iki arkadaşın hikâyesini anlatıyor.

Tivibu'nun "Kırmızı Halı" servisinde Ocak ayının yeni filmleriyle birlikte geçtiğimiz aylardan bu yana "Wolverine", "Lone Ranger", "Planes - Uçaklar", "Elysium", "Smurfs 2 – Şirinler 2", "Grown Ups 2 – Yetişkinler 2" gösterilen birçok film bulunuyor.

Ayrıca sinema tarihinin ses getiren, ödül kazanan yerli-yabancı yapımları da "Kırmızı Halı" servisi ile izleyicilere sunuluyor. Kullanıcılar bu filmleri, yayın akışlarına bağlı olma zorunluluğunu ortadan kaldıran "Seç İzle" özelliği ile istedikleri zaman izleyebiliyorlar.

Tivibu kullanıcıları seçtikleri filmleri hem zamandan hem de mekândan bağımsız olarak izleyebiliyor. Kullanıcılar evlerinde televizyonlarından ya da dışarıda tabletlerinden veya cep telefonlarından film keyfi yaşayabiliyorlar. Tivibu, "Durdur İzle", "Geri Al İzle" gibi gelişmiş özelliklerle de televizyonun kontrolünü tamamen izleyiciye veriyor. Kullanıcılar kapı veya telefon çaldığında filmi durdurup sonra kaldığı yerden başlatabiliyor. Beğendikleri sahnelerini yeniden izlemek isteyenler ise filmi kumandaları ile kolayca geri alabiliyorlar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tivibu Yeni Yılı Yepyeni Filmlerle Karşılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement