Tır şoförünün taziyesine hiçbir bürokrat gitmedi - Son Dakika
Güncel

Tır şoförünün taziyesine hiçbir bürokrat gitmedi

Tır şoförünün taziyesine hiçbir bürokrat gitmedi

Mardin'deki patlamada hayatını kaybeden tır şoförünün dayısı Nazif Karagöz yaptığı açıklamada, "Kesinlikle hiçbir yetkiliden ne bir telefon ne de bir başsağlığı aldık. Yazıklar olsun, ben başkada bir şey demiyorum" dedi.

27.06.2016 11:12

Geçtiğimiz perşembe günü Mardin'de Ömerli İlçe Jandarma Komutanlığı yakınlarına saat 20.15 sıralarında PKK'lılarca bomba yüklü araç bırakıldı. Daha sonra araç uzaktan kumanda ile infilak ettirildi. Şiddetli patlamada yoldan geçen siviller ile jandarma binası önündeki nöbet kulübesinde nöbet tutan 2 asker yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Ömerli Devet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedaviye alınan yaralılardan tır şoförü olan sivil hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden tır şoförü memleketi Şanlıurfa'da toprağa verildi. Taziyesi devam eden tır şoförünün yakınları bürokratlara seslendi. Hiçbir bürokrat ve yetkilinin taziyelerine gelmemesinden dolayı dert yanan tır şoförünün dayısı taziye evi önünde yetkililere seslenerek basın açıklaması yaptı.

KARAGÖZ: KESİNLİKLE HİÇBİR YETKİLİDEN NE BİR TELEFON NE DE BİR BAŞSAĞLIĞI ALDIK
Tır şoförünün dayısı Nazif Karagöz yaptığı basın açıklamasında yetkililere seslenerek, "Ben isterdim ki devlet de, hükümet de yanımızda olsun. Ne bir devlet ne de hükümet yanımızda var. Yani bu şehitse, herkes şehittir, bu da şehittir. Rahmetli Seyfettin Sucu'nun tek bir sözü vardır, doğrudur. Ay yıldızlı bayrak için ben öleyim, sahipsiz Urfa için ben öleyim, Şirin Urfa için ben öleyim. Hani milletvekillerimiz, bürokratlarımız, hani valimiz, hani bürokratlarımız, hani devlet başkanlarımız? Burada üç tane çocuğu var, yazık günah değil midir? Devlet nerde, belediye başkanları nerede, reisi cumhur nerede, başbakanımız nerede? Biz bizi teselli amacıyla aramasını beklerdik. Başınız sağ olsun, Urfa sağ olsun, vatan sağ olsun, en azından biz bunu demelerini beklerdik. Acıyorum baştaki insanlara, bu çocuklara acımadıkları için. Kesinlikle hiçbir yetkiliden ne bir telefon ne de bir başsağlığı aldık. Yazıklar olsun, ben başkada bir şey demiyorum" diye sitem etti. (Kaynak: Gazete İpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Tır şoförünün taziyesine hiçbir bürokrat gitmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement