Tır'la Çarpışan Otomobil Sürücüsü Ölümden Döndü - Son Dakika
Güncel

Tır'la Çarpışan Otomobil Sürücüsü Ölümden Döndü

Tır\'la Çarpışan Otomobil Sürücüsü Ölümden Döndü

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde bir TIR’la çarpışan otomobil sürücüsü ölümden döndü.

05.12.2015 16:35

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde bir TIR'la çarpışan otomobil sürücüsü ölümden döndü. Tedavi altına alınan yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Kaza, Kapaklı- İstanbul yolu üzerinde Yünsa Kavşağı Işıklar mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, Kapaklı'dan İstanbul istikametine seyir halinde olan Rasim Yılmaz yönetimindeki 39 FD 226 çekici plakalı TIR, Çerkezköy-Kapaklı istikametinde seyreden Fehim Erkan yönetimindeki 34 TC 9478 plakalı otomobile şoför koltuğunun olduğu taraftan çarptı. Kazada otomobil içinde sıkışan ve kanlar içinde kalan Fehim Erkan ağır yaralandı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralı sürücü, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu sıkıştığı yerden çıkarıldı. Erkan, 112 sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Polise kazayı anlatan TIR sürücüsü Rasim Yılmaz, "Bize yeşil yanmıştı. Ben 60-70 kilometre hızla gidiyordum. Önümdeki araç yeşil ışıkta geçtikten sonra ben de peşinden geçiyordum. Bu sırada arkadaş birden önüme çıktı" dedi. İtfaiye ekipleri, otomobilden sızan yakıtı yoldan temizlerken, uzun süre trafiğe kapanan yol, araçların yoldan çekilmesi ile yeniden trafiğe açıldı.

Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tır'la Çarpışan Otomobil Sürücüsü Ölümden Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement