Ticaret Bakanlığından Taşınmaz Ticareti Hakkında Kamu Spotu Yayımlandı - Son Dakika
Güncel

Ticaret Bakanlığından Taşınmaz Ticareti Hakkında Kamu Spotu Yayımlandı

Ticaret Bakanlığından Taşınmaz Ticareti Hakkında Kamu Spotu Yayımlandı

Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü, taşınmaz ticareti konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla kamu spotu videosu yayımladı. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu tarafından kamu yararına yönelik spot film olarak kabul edilen bu video, yayın kuruluşlarında yayınlanması önerilen ve reklam sürelerinde dikkate alınmayan bir içeriğe sahiptir.

25.01.2024 20:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TİCARET Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü tarafından taşınmaz ticareti konusunda farkındalık oluşturması amacıyla kamu spotu videosu yayımlandı.

Ticaret Bakanlığından yapılan açıklamada, "Söz konusu kamu spotu, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu tarafından 6112 sayılı Radyo ve Televizyonların Kuruluş ve Yayın Hizmetleri Hakkında Kanunun 10. maddesinin 5. fıkrasına göre 'kamu yararına yönelik spot film' olarak kabulü ve yayın kuruluşlarında yayınlanmasının önerilmesi, yayın süresinin ve oranının, reklamlar için ayrılan süre ve oranların hesaplarında dikkate alınmaması ifade edilmiş olup, RTÜK'ün resmi internet sitesinde 'Öncelikli Yayınlar Kamu Spotları' bölümüne eklenmiştir" denildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ticaret Bakanlığından Taşınmaz Ticareti Hakkında Kamu Spotu Yayımlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement