Tibet'te Budist Ritüelleri - Son Dakika
Güncel

Tibet'te Budist Ritüelleri

Tibet\'te Budist Ritüelleri

LHASA, 12 Haziran (Xinhua) -- Pamuk veya ipek kumaş üzerine yapılan ve genellikle Budist tanrıların tasvir edildiği thangka resimlerinin tarihi 10. yüzyıla uzanıyor.

12.06.2022 15:58  Güncelleme: 16:01

LHASA, 12 Haziran (Xinhua) -- Pamuk veya ipek kumaş üzerine yapılan ve genellikle Budist tanrıların tasvir edildiği thangka resimlerinin tarihi 10. yüzyıla uzanıyor. İşte Çin'in güneybatısındaki Tibet Özerk Bölgesi'nde bulunan Tsurphu Manastırı'nda düzenlenen thangka sergileme ritüelinden kareler.

Tibet'te Budist Ritüelleri

Çin'in güneybatısındaki Tibet Özerk Bölgesi'nde bulunan Tsurphu Manastırı'nda her yıl düzenlenen ve Budist sanatının bir örneği olan thangka sergileme ritüeline katılan keşişler ve Budistler, 11 Haziran 2022. (Fotoğraf: Jiang Fan/Xinhua)

Tibet'te Budist Ritüelleri

Çin'in güneybatısındaki Tibet Özerk Bölgesi'nde bulunan Tsurphu Manastırı'nda her yıl düzenlenen ve Budist sanatının bir örneği olan thangka sergileme ritüeline katılan keşişler ve Budistler, 11 Haziran 2022. (Fotoğraf: Chogo/Xinhua)

Tibet'te Budist Ritüelleri

Çin'in güneybatısındaki Tibet Özerk Bölgesi'nde bulunan Tsurphu Manastırı'nda her yıl düzenlenen ve Budist sanatının bir örneği olan thangka sergileme ritüeline katılan keşişler, 11 Haziran 2022. (Fotoğraf: Chogo/Xinhua)

Tibet'te Budist Ritüelleri

Kaynak: Xinhua

Son Dakika Güncel Tibet'te Budist Ritüelleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement