THY Müdüründen Fethullah Gülen'e Ağır Hakaret - Son Dakika
Güncel

THY Müdüründen Fethullah Gülen'e Ağır Hakaret

THY Müdüründen Fethullah Gülen\'e Ağır Hakaret

THY Marka Müdürü Serdar Öztürk, "Bi AKP'li Fetrullah Hoca'yı bir kizla bule halvet halde hasna fisneli capslese, sonra bi da..." diye tweet attı.

15.12.2013 16:10  Güncelleme: 08:41

Türk Hava Yolları'nda marka müdürü olarak görev yapan Serdar Öztürk, sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden Fethullah Gülen'e yönelik "bi AKP'li fetrullah hocayi bir kizla bule halvet halde hasna fisneli capslese, sonra bi da sen vs biz de eglensek" diye herkesi şoke eden bir tweet attı.

Öztürk'ün o tweet'i:

TOPÇU: GEREKEN YAPILACAK

Marka Müdürü Öztürk'ün, Gülen'e yönelik attığı tweet üzerine THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu gerekenin yapılacağını söyledi. 

"EDEP DIŞI"

Tepkiler üzerine sosyal paylaşım sitesinden açıklama yapan THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, "THY müdürü ne maksatla olursa olsun edep dışı attığı tweet'i kabul etmemiz mümkün değildir gereken yapılacaktır" dedi.

EKREM DUMANLI: VERGİLERİMİZDEN ALDIĞINIZ PARALAR HARAM OLSUN

Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı da yapılan bu paylaşımı çok ağır dille eleştirerek, "Devletin maaş ve imtiyaziyla kanaat önderlerine saldıran herkesi Allah'a havale ediyorum. Vergilerimizden aldığınız paralar haram olsun! Devlette görev yapan hiçbir kimse, hiçbir sivil topluluk hakkında hakaretimiz konuşma hakkına sahip değildir. Devlet memuru olmanın yüklediği bir sorumluluk olmalı. Maaşını halkın vergisinden alan biri, halkın bir bölümüne hakaret edemez." şeklinde açıklamalarda bulundu.


 

TWITTER'DAN TEPKİ GÖSTERDİLER

 

 

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel THY Müdüründen Fethullah Gülen'e Ağır Hakaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement