Tgk Genel Başkanı Cevahiroğlu'nun Mersin Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Tgk Genel Başkanı Cevahiroğlu'nun Mersin Ziyareti

Tgk Genel Başkanı Cevahiroğlu\'nun Mersin Ziyareti

ilk istişare toplantısına katılmak üzere Mersin'e geldi.

09.04.2013 11:30

Türkiye Gençlik Konfederasyonu (TGK) Genel Başkanı Feridun Cevahiroğlu, TGK Akdeniz Bölge Başkanlığı'nın düzenlediği

ilk istişare toplantısına katılmak üzere Mersin'e geldi. TGK Mersin İl Başkanlığı'na atanan Aziz Ayyıldız'a mazbatası, Genel Başkan Cevahiroğlu tarafından verildi.

TGK Genel Başkanı Feridun Cevahiroğlu şerefine, Mersin Tenis Kulübü'nde 400 kişiye verilen yemeğe, TGK Genel Başkan Yardımcısı Yakup Kodalak, Mersin İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz, Akdeniz Bölge Başkanı Nilgün Aşçı ve yönetimi, TGK Mersin İl Başkanı Aziz Ayyıldız ve yönetimi, çevre iller TGK İl başkanları, siyasi ve sivil toplum örgütleri liderleri, basın mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

Gençlik Konfederasyonu Mersin İl Başkanı Aziz Ayyıldız, Gençlik Konfederasyonu Akdeniz Bölge Başkanı Nilgün Aşçı, Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu'na hitaben birer teşekkür konuşması yaptılar. Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkan Vekili Yakup Kodalak, bölge teşkilatlarını bilgilendiren bir konuşma yaptı.

Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu da konuşmasına Mersin gençliğini selamlayarak başladı. Cevahiroğlu, Mersin de olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek şunları söyledi: "Hükümetimizin başlatmış olduğu çözüm sürecini büyük bir memnuniyetle izlemekte, takip etmekte ve desteklemekteyiz. Hükümetimizin oluşturmuş olduğu Akil İnsanlar grubundan da ümitliyiz. Ümit ediyorum ki hükümetimiz barış sürecini tamamlayacak, ülkemizde terör bitecek Türkiye büyüyecek." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tgk Genel Başkanı Cevahiroğlu'nun Mersin Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement