Terörle Mücadelede Kararlılık Vurgusu - Son Dakika
Güncel

Terörle Mücadelede Kararlılık Vurgusu

Terörle Mücadelede Kararlılık Vurgusu

İstanbul'da Yapılan Milli Güvenlik Kurulu Toplantısı Sona Erdi.

19.08.2010 18:53  Güncelleme: 19:20

Milli Güvenlik Kurulu (MGK), Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün başkanlığında İstanbul'da toplandı. Toplantıdan sonra yapılan yazılı açıklamada "terör örgütü ve yandaşlarına karşı halkımızın da desteğiyle çok yönlü olarak yürütülen mücadeleye taviz verilmeksizin devam edileceği hususundaki kararlılık bir kere daha teyit edilmiştir" denildi.

İlk kez üst üste iki toplantısını İstanbul'da yapan MGK'nın, Harp Akademileri Komutanlığında gerçekleştirilen toplantısı, saat 13.45'te başladı ve yaklaşık 5 aat sürdü.

Toplantıya, 11 Ağustosta Jandarma Genel Komutanlığı görevini Orgeneral Atila Işık'tan devralan Orgeneral Necdet Özel ise ilk kez katıldı.

Milli Güvenlik Kurulu toplantısının ardından yayımlanan bildiride, "Ülkemizin birliğini, bölünmez bütünlüğünü, insanımızın yaşama hakkını ve milletimizin huzurunu hedef alan bölücü terör örgütü ve yandaşlarına karşı halkımızın da desteğiyle çok yönlü olarak yürütülen mücadeleye taviz verilmeksizin devam edileceği hususundaki kararlılık bir kere daha teyit edilmiştir" denildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Terörle Mücadelede Kararlılık Vurgusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement