Terör Örgütünü Soydu - Son Dakika
Güncel

Terör Örgütünü Soydu

Terör Örgütünü Soydu

PKK'nın Avrupa'daki Uzantısı Derneklerde Yaşanan Ahlaki Çöküş ve Yolsuzluklar Ukrayna'ya da Sıçradı.

10.02.2011 14:10

Terör örgütü PKK'nın Avrupa ülkelerindeki uzantısı derneklerde yaşanan ahlaki çöküş ve yolsuzlukların Ukrayna'ya da sıçradığı bildirildi.

Ukrayna'da faaliyet gösteren terör örgütünün uzantısı derneğin başkanı

"Mirzayan" kod adlı G.M'nin, örgüte ait 150 bin doları zimmetine geçirdiği ve Kandil'e haber vermeden Ukrayna ve Rusya'da emlak ve tekstil işine girdiği, kendi adına çeşitli kentlerde ev satın aldığı ortaya çıktı.

Terör örgütünün sözde Ukrayna sorumlusu "Hamza" kod adlı A.N'nin, örgütün uzantısı dernek hesaplarında yaptığı inceleme sonucunda kasada 150 bin dolar açık olduğunu belirleyerek, dernek başkanı G.M'nin görevden alınması için Moskova ve Kandil'deki örgüt yöneticilerine ihbarda bulundu.

Hakkında soruşturma açılan ve "infaz" edilme korkusu yaşayan dernek başkanı "Mirzayan" kod adlı G.M.'nin, terörist başı Abdullah Öcalan'ın yakalanması yıldönümü dolayısıyla Odesa'da yapılması planlanan etkinlikler için dernekte toplanan paraları da alarak, kayıplara karıştığı kaydedildi.

Terör örgütü yönetiminin, son dönemde örgüt içerisinde artış gösteren

"yolsuzluk" haberlerinin önüne geçmek için "Mirzayan" kod adlı G.M'nin

"ajan-işbirlikçi" olduğu gerekçesiyle hakkında "infaz" kararı alındığını duyurduğu bildirildi.

Geçen hafta Ukrayna'da faaliyet gösteren "Türkiye" ve "Suriye" kökenli teröristler arasında yaşanan "rant" kavgasında, "Suriye" kökenli "Agit" kod adlı örgüt mensubu "Türkiye" kökenli "Devrim" kod adlı örgüt mensubunu tabancayla öldürmüştü.

Geçen yıl başından bugüne kadar terör örgütünün Avrupa ülkelerinde faaliyet gösteren "Botan" kod adlı E.B, "Bayram" kod adlı M.P, "Salih" kod adlı B.Ü,

"Ali" kod adlı Ş.M, "Doğan" kod adlı N.Ç, "Şahin" kod adlı M.P, "Ergün" kod adlı F.K. ve "Soreş" kod adlı H.Y., "Keklik" kod adlı E.K, "Yılmaz" kod adlı Y.A, "Şeref" kod adlı Ş.A, "Kemal" kod adlı K.Ç, "Deniz" kod adlı S.T. ve

"Eylem" kod adlı A.A. isimli örgüt sorumlularının, yüklü miktarda paralarla örgütten kaçmışlar, bunlardan bazılarının örgüt tarafından öldürüldüğü, bazılarının ise halen kayıp olduğu belirlenmişti. - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Terör Örgütünü Soydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement