Termo Teknik’ten Yüzde 108 Verimli Enerji Yıldızlı Yoğuşmalı Kombi - Son Dakika
Güncel

Termo Teknik’ten Yüzde 108 Verimli Enerji Yıldızlı Yoğuşmalı Kombi

Termo Teknik’ten Yüzde 108 Verimli Enerji Yıldızlı Yoğuşmalı Kombi

Türkiye'de Faaliyet Gösteren Termo Teknik'in Ürettiği Termostel Yoğuşmalı Kombi, Yüzde 108.2 Verimlilik ile Enerji Tasarrufu Sağlıyor, Çevreye Etkiyi Azaltıyor

14.03.2011 11:56  Güncelleme: 11:57

Termo Teknik'in yoğuşma teknolojisi ile üretilen TermoStel kombi; yüksek verim, enerji tasarrufu, konfor, kullanım kolaylığı ve güven kavramları ile özdeşleşiyor. TermoStel, yüzde 108.2'ye varan yüksek verimi ile düşük enerji harcayarak yüksek ısı sağlarken, teknolojik üstünlükleri dikkat çekiyor.

Termo Teknik Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Oraloğlu, yoğuşmalı kombilerin Termo Teknik'in bağlı bulunduğu İngiltere merkezli ISG tarafından Avrupa Birliği standartlarına uygun olarak tasarlandığını ve ileri teknoloji kullanılarak Türkiye'de de üretildiğini söyledi.

TermoStel'in en önemli özelliklerinin yüksek verimlilik, enerji tasarrufu ve az yer kaplayan yapısı olduğunu belirten Oraloğlu şöyle devam etti:

"Teknolojik üstünlükleri ile kombi sektöründe fark yaratan modellerimiz, kullandığı yakıtı en iyi şekilde ısıya çevirebilme özelliği ile de normal kombilere oranla daha az yakıt tüketiyor. Enerji israfına son veren, çevre dostu TermoStel modeli, piyasadaki kombilere göre daha küçük ve hafif olması özelliği ile çok daha kolay ve rahat monte edilebiliyor."

TermoStel kombinin bazı özellikleri şöyle sıralanıyor:

Yüksek verim, enerji tasarrufu: Yüzde 108.2'ye varan yüksek verim sayesinde enerji tasarrufu sağlayan, sınıfının en yüksek enerji verimlilik "yıldızlarına" sahip ve aynı zamanda çevre dostu kombi

Gelişmiş emniyet sistemleri:12 farklı gelişmiş emniyet sistemi ile ileri güvenlik standartları ve kullanım huzuru. Akıllı arıza teşhis sistemi sayesinde tespit edilen arızayı kontrol panosu üzerindeki dijital ekranda gösterme özelliği. Servis ve kullanıcı kolaylığı.

Tam alev modülasyonu: Geniş modülasyon aralığına sahip gaz valfi ile kapasitesinin yüzde 17-20'sine kadar düşerek ihtiyaç duyulanın üzerinde ısınmayı engelleyen, enerji tasarrufu sağlayan, kombinizin ömrünü uzatan, düşük kapasitelerde sorunsuz ve yüksek verimli çalışma özelliği.

Ortam şartlarına uygunluk: Düşük gaz basıncında, düşük su debisinde ve düşük voltajda çalışabilme özellikleri.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Termo Teknik’ten Yüzde 108 Verimli Enerji Yıldızlı Yoğuşmalı Kombi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement