Tepe Prime Avenue 2 Ekim'de Açılıyor - Son Dakika
Güncel

Tepe Prime Avenue 2 Ekim'de Açılıyor

Tepe Prime Avenue 2 Ekim\'de Açılıyor

TEPE İnşaat'ın gerçekleştirdiği Ankara'nın iş ve sosyal yaşamına farklı bir bakış açısı getiren Tepe Prime'ın buluşma noktası Tepe Prime Avenue, 2 Ekim 2011'de açılıyor TEPE İnşaat'ın gerçekleştirdiği Ankara'nın iş ve sosyal yaşamına farklı bir bakış açısı getiren Tepe Prime'ın buluşma noktası Tepe Prime Avenue, 2 Ekim 2011'de açılıyor.

14.09.2011 15:08

TEPE İnşaat'ın gerçekleştirdiği Ankara'nın iş ve sosyal yaşamına farklı bir bakış açısı getiren Tepe Prime'ın buluşma noktası Tepe Prime Avenue, 2 Ekim 2011'de açılıyor TEPE İnşaat'ın gerçekleştirdiği Ankara'nın iş ve sosyal yaşamına farklı bir bakış açısı getiren Tepe Prime'ın buluşma noktası Tepe Prime Avenue, 2 Ekim 2011'de açılıyor.

Tepe İnşaat CEO'su Bahadır Güngenci, "Ankara'ya böyle bir tesis kazandırdığımız için gururluyuz" derken, TEPE insaat Yatırım Projeleri geliştirme Koordinatörü Olcay ise, "Tepe Prime Avenue, seçkin insanların seçkin bir yerde buluşma noktası olacak" değerlendirmesinde bulundu.

TEPE İnşaat CEO'su Bahadır Güngenci, Tepe Prime Avenue'nun açılışı öncesinde TEPE İnşaat Yatırım Projeleri Geliştirme Koordinatörü Hayal Olçay ve TEPE İnşaat Yurtiçi Projelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Karaca ile ortak bir basın toplantısı düzenleyerek, sonlandırılan proje hakkında bilgi verdi.

TEPE İnşaat CEO'su Bahadır Güngenci, Tepe İnşaat olarak Tepe Prime Avenue'nin inşaatına 2008 yılındaki kriz sırasında başladıklarını ifade ederek, şimdiye kadar 250 milyon TL harcadıklarını ve şu ana kadar ticaret birimlerinin yüzde 80'inin satıldığını bildirdi.

TEPE İnşaat'ın müteahhitliğini gerçekleştirdiği her projeye bu çağdaş bakış açısıyla yaklaştığını kaydeden Günenci, "Mükemmel bir işbirliği ve takım ruhu ile çalışıp gerçek adı Dumlupınar olan Eskişehir Yolunda ferah, ulaşımı rahat, park problemi olmayan mükemmel bir yangın koruması bulunan bir harika yarattık" diye konuştu.

Tepe Prime'ın da en üst düzeyde müşteri memnuniyetini hedefleyerek inşa edildiğini ifade eden Güngenci, Ankara'nın yeni buluşma noktası olan Tepe Prime'ın Business ve Residence bloklarının önemli firmalara Avenue'nun ise farklı damak zevklerine hitap eden kafe, restoran ve eğlence mekânlarına ev sahipliği yaptığını belirtti. Güngenci şöyle devam etti:

"Ankara'nın en önemli akslarından biri üzerinde olan Tepe Prime Avenue'nun gün içinde Tepe Prime'ın Business ve Residence bloklarında çalışacak yaklaşık 2 bin 500 kişinin yanı sıra, çevredeki üniversitelerden, özel ve kamu kuruluşlarından yoğun ilgi göreceğini tahmin ediyoruz. Akşamları ve haftasonları ise tüm Ankaralıların tercih edecekleri gözde bir merkez olacağı düşüncesindeyiz. "

-EN GÖZDE MEKAN İDDİASI-

TEPE insaat Yatırım Projeleri geliştirme Koordinatörü Hayal Olcay da Tepe Prime Avenue'nın Türkiye'nin en gözde kafe, restoran ve eğlence merkezleri tarafından tercih edildiğini söyledi.

Olcay'ın verdiği bilgiye göre, Tepe Prime Avenue, İstanbul'un ünlü eğlence mekânı Hayal Kahvesi, İkiler Et Lokantası, Ankara'da ilk şubesini açan Burger House, Ankara'nın sevilen markaları New Castle, Ege Balık gibi farklı zevklere hitap eden restoranları ile gece gündüz Ankaralılara hizmet vermeye hazırlanıyor. Ayrıca Türkiye'nin ilk konsept Mercedes Showroom'unun da faaliyet göstereceği Tepe Prime Avenue'da büyük bir sahnenin yer aldığı meydan konser, gösteri, festival gibi değişen aktiviteler ile yaşayan bir mekân olacak.

-"AGORA FİKRİNDEN HAREKETLE"-

Olcay, Tepe Prime Avenue'da antik kentten çağdaş kente dek uzanan agora fikrinden hareket ettiklerini ifade ederek, Eskişehir Yolu'nda bulunan Tepe Prime Avenue'nun ODTÜ, Bilkent, Hacettepe, Başkent gibi altı üniversite, hastaneler, çeşitli bakanlıklar ile birçok özel ve kamu kuruluşunun merkezinde yer aldığına dikkat çekti. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Tepe Prime Avenue 2 Ekim'de Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement