TEMA Vakfı'ndan Başkan Uzun'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Güncel

TEMA Vakfı'ndan Başkan Uzun'a Teşekkür Ziyareti

TEMA Vakfı\'ndan Başkan Uzun\'a Teşekkür Ziyareti

Beylikdüzü Belediye Başkanı Uzun'u makamında ziyaret eden TEMA Vakfı temsilcileri, katkılarından dolayı teşekkür etti ve rozet taktı.

28.09.2012 11:52

Tema Vakfı 3. Bölge Temsilcisi Zekavet Taş ile Tema Vakfı Saha ve Gönüllüler Bölüm Başkanı Başak Yalvaç Özçağdaş, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'u makamında ziyaret etti.

TEMA Vakfı 3. Bölge Temsilcisi Taş; Başkan Uzun'un Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde, Tema Vakfı için, 13 ilçenin merkezi konumunda olan bir yer tahsis ettiğini belirterek, teşekkür etti. Taş; Tema Vakfı Kurucusu Hayrettin Karaca'nın selamını ileterek Başkan Uzun ve İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati'ye TEMA rozeti taktı.

ÇEVRECİ KİŞİLİĞİ İLE ÖRNEK BİR BAŞKAN

TEMA gönüllüleri arasında Başkan Uzun'un özel bir yeri olduğunu ve diğer gönüllülerin de Başkan Uzun'dan övgü ile söz ettiğini dile getiren Taş, Başkan Uzun'un çevreci kişiliği ile birçok belediye başkanına da örnek teşkil ettiğini ifade etti.

TEMA VAKFI'NDAN TEŞEKKÜR BELGESİ

TEMA Vakfı Saha ve Gönüllüler Bölüm Başkanı Özçağdaş ise TEMA Vakfı'nın 20. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Teşekkür Belgesi ve Tema Vakfı'nın çalışmalarını içeren bir kitap verdi.

Ziyaretten memnun olduğunu dile getiren Başkan Uzun, kendisinin de iyi bir çevreci olduğunu ve belediye olarak çalışmalarda elden gelen desteği vereceklerini kaydetti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TEMA Vakfı'ndan Başkan Uzun'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement