Tem Otoyolu'da Zincirleme Kaza - Son Dakika
Güncel

Tem Otoyolu'da Zincirleme Kaza

Tem Otoyolu\'da Zincirleme Kaza

Tem Otoyolu'nun Körfez İlçesi geçişinde havanın da yağışlı olmasının etkisiyle aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen 8 aracın karıştığı zincirleme kaza ucuz atlatıldı.süre ulaşıma kapandı.

14.01.2012 16:47

Tem Otoyolu'nun Körfez İlçesi geçişinde havanın da yağışlı olmasının etkisiyle aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen 8 aracın karıştığı zincirleme kaza ucuz atlatıldı. Ölen ya da yaralanananın olmadığı kazada TEM'in İzmit istikameti 2 saate yakın

süre ulaşıma kapandı.

Kaza 13.00 sıralarında TEM Otoyolu Körfez İlçesi Hereke geçişi Mağraburnu mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre plakası alınamayan bir yolcu otobüsünün havanın yağışlı olması nedeniyle ani frene basıp kayması sonucu arkasında seyreden Salim Demir yönetimindeki 50 DU 335 plakalı kamyon bariyerlere çarptı. Kamyona Akif Baba yönetimindeki 34 GL 2996 plakalı minibüs, Nejat Özer yönetimindeki 34 VS 8280 otomobil, Yakup Kalkan yönetimindeki 03 RA 650 plakalı kamyon, 26 FA 848 plakalı otomobil ile plakaları öğrenilemeyen 3 adaç daha kazaya karıştı. Şans eseri kazada ölen yada yaralanan olmadı. Ancak yolun İzmit istikameti saat 15.00'e kadar kapalı kaldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tem Otoyolu'da Zincirleme Kaza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement