Tem'de Kamyonetin Lastiği Patladı: 1 Ölü 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Tem'de Kamyonetin Lastiği Patladı: 1 Ölü 4 Yaralı

Tem\'de Kamyonetin Lastiği Patladı: 1 Ölü 4 Yaralı

Tem Otoyolu Ankara İstikametinde Sol Ön Lastiği Patlayan Kamyonet Kontrolden Çıkarak Önce Bir Tıra Daha Sonra da Yol Kenarındaki Bariyerlere Çarptı. Kazada 1 Kişi Öldü 4 Kişi Yaralandı.

19.12.2010 13:47

TEM Otoyolu Ankara istikametinde sol ön lastiği patlayan kamyonet kontrolden çıkarak önce bir tıra daha sonra da yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Kazada 1 kişi öldü 4 kişi yaralandı. Yaralılar Seka Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. TEM Otoyolu Ankara istikameti Kocaeli'nin Körfez İlçesi Kirazlıyalı geçişinde saat 10.30 sıralarında Orhan Lokman (33) yönetimindeki 34 FGR 98 plakalı kamyonet sol ön tekerleği patlayınca Nazım Eren yönetimindeki 78 SK 010 plakalı tıra çarptıktan sonra kontrolü kaybedip yol kenarındaki bariyerlere çarptı.

Meydana gelen kazada arka koltukta oturan Murat Yorucuoğlu (24) olay yerinde ölürken araç sürücüsü Orhan Lokman (33), Mustafa Şahin Keçeyapan (33), Mehmet Şahin (34) ve Yusuf Nişancı (23) yaralandı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Ambülans araçlarıyla yaralılar Seka Devlet Hastanesi acil servisinde tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle TEM Otoyolu Ankara istikameti yaklaşık bir saat boyunca ulaşıma kapandı. Çekici yardımıyla kaza yapan araçlar yol kenarına çekildikten sonra Otoyol yeniden ulaşıma açıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tem'de Kamyonetin Lastiği Patladı: 1 Ölü 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement