Tekvandocular Gaziosmanpaşa'nın Gururu Oldular - Son Dakika
Güncel

Tekvandocular Gaziosmanpaşa'nın Gururu Oldular

Tekvandocular Gaziosmanpaşa\'nın Gururu Oldular

Gaziosmanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü adından başarıyla söz ettirmeye devam ediyor.

04.12.2012 22:21  Güncelleme: 10:05

Gaziosmanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü adından başarıyla söz ettirmeye devam ediyor.

27 Kasım - 2 Aralık tarihleri arasında Bursa'da yapılan Türkiye Kulüplerarası Tekvando Şampiyonası'nda ilçemizi temsil eden Gaziosmanpaşa Belediyesi Spor Kulübü sporcularından Fatma Sarıdoğan ve Tuğçe Merve Zinal kilolarında Türkiye Şampiyonu olarak Gaziosmanpaşa ilçesinin gururu olmayı başardılar. Şampiyon takımın sporcuları Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol'u makamında ziyaret ettiler.

Sporcuları tek tek kutlayarak başarılarından dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Dr. Erhan Erol, Sizlerle gurur duyuyoruz. Sizlere olan inancımızın ve güvenimizin ne kadar doğru olduğunu göstermeniz bizi ve tüm ilçemizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Belediye olarak kulübümüz ve sporcularına desteğimiz tüm hızıyla sürecektir. Hepinizi kutluyor, spordaki başarılarınızın devamını diliyorum dedi.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Gaziosmanpaşa Belediyesi Spor Kulübü Bayan Takımının Türkiye Kulüpler Şampiyonu olarak ilçeye dönmelerinden büyük bir gurur duyduğunu belirterek, Bu başarı spora verilen desteğin ilçeye somut bir şekilde dönüşünün en canlı göstergesi. Sporcularımız katıldıkları ulusal ve uluslararası turnuvalarda aldıkları sonuçlarla yüzümüzü güldürmeye devam ediyor. Bu şampiyonlukta ilçemiz adına son derece önemli bir başarıdır dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekvandocular Gaziosmanpaşa'nın Gururu Oldular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement