Teknikerler Birliği; Sakarya'da Şubeleşti - Son Dakika
Güncel

Teknikerler Birliği; Sakarya'da Şubeleşti

Teknikerler Birliği; Sakarya\'da Şubeleşti

Teknikerler Birliği Sakarya Şubesi kurucu Başkanı Ebru Yılmaz Kağba; tüm meslektaşlarını tek çatı altında toplanmaya davet etti

23.05.2012 14:49

Sakarya'da geçen yıl Ebru Yılmaz Kağba tarafından il temsilciği olarak kurulan Teknikerler Birliği; Sakarya İl Dernekleri Müdürlüğü'ne verdiği kuruluş bildirgesi ile Sakarya'da resmi olarak şubeleşti.

Şube belgesini teslim aldı

Sakarya'da Sakarya İl Temsilciği olarak faaliyet gösteren ve bünyesinde yaklaşık 150 üyesinin bulunduğu Teknikerler Birliği; Sakarya İl Dernekleri Müdürlüğü'ne vermiş olduğu kuruluş bildirgesi ve ekleriyle, Teknikerler Birliği'nin resmi olarak Sakarya Şubesi oldu. Kurucu üye Serhan Akünal ve Teknikerler Birliği İstanbul eski İl Temsilcisi Şaban Savaş ile birlikte Sakarya İl Dernekler Müdürü İsmail Gök'ü ziyaret eden Teknikerler Birliği Sakarya Şubesi kurucu Başkanı Ebru Yılmaz Kağba; Dernekler Müdürü İsmail Gök'ün elinden şube kuruluş belgesini teslim aldı. Teknikerler Birliği Sakarya Şubesi; Sakarya İl Dernekler Müdürlüğü'ne kayıtlı 1554'üncü derneği oldu.

Teknikerlere çağrı

Şubenin en yakın zamanda ilk genel kurulunu gerçekleştireceklerini ifade eden Teknikerler Birliği Sakarya Şubesi kurucu Başkanı Ebru Yılmaz Kağba; tüm meslektaşlarına çağrıda bulunarak, Sakarya'daki bütün teknikerleri birliğe üye olmalarını ve yanlarında görmek istediklerini söyledi. 2 yıllık ön lisans eğitimini tamamlayan tüm teknikerlerinin şubelerine üye olabileceklerini belirten Kağba; meslektaşlarının www.tekniker.org.tr adlı internet sitesine girerek veya 0264 2739122 nolu telefondan birlikleri ve üyelik hakkında daha detaylı bilgi alabileceklerini de dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Teknikerler Birliği; Sakarya'da Şubeleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement