Tekirdağ?da Protokol Üyeleri, Kadın Futbol Takımıyla Maç Yaptı - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ?da Protokol Üyeleri, Kadın Futbol Takımıyla Maç Yaptı

Tekirdağ?da Protokol Üyeleri, Kadın Futbol Takımıyla Maç Yaptı

Tekirdağ'da protokol üyeleri, kadın futbol takımıyla maç yaptı TEKİRDAĞ'da Yeşilay Haftası nedeniyle düzenlenen farkındalık etkinliğinde Vali Enver Salihoğlu'nun aralarında bulunduğu daire müdürleri ile protokol üyeleri, kadın takımıyla futbol maçı oynadı.

05.03.2016 18:23

Tekirdağ'da protokol üyeleri, kadın futbol takımıyla maç yaptı

TEKİRDAĞ'da Yeşilay Haftası nedeniyle düzenlenen farkındalık etkinliğinde Vali Enver Salihoğlu'nun aralarında bulunduğu daire müdürleri ile protokol üyeleri, kadın takımıyla futbol maçı oynadı.

Yeşilay Tekirdağ Şubesi, hafta boyunca yapılan farkındalık etkinlikleri kapsamında dostluk maçı organize etti. Namık Kemal Stadyumundaki futbol karşılaşmasında Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu ile Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Kadir Albayrak'ın da yer aldığı protokol üyeleri, Tekirdağ Gençlik Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki kadın futbol takımıyla karşılaştı.

Tekirdağ Yeşilay Şube Başkanı Şener Çelikayar, amaçlarının gençleri uyuşturucudan ve kötü alışkanlıklardan spor yaparak uzaklaştırmak olduğunu ifade ederek, 'Bu nedenle bugün burada Sayın Valimiz ve Büyükşehir belediye başkanımız ve kurum müdürlerimiz ile beraber genç bayan sporcularımızla dostluk maçı yaparak farkındalık yaratmak istiyoruzö dedi.

Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu ise, farkındalık yaratacak futbol maçında yer almasının kendisini mutlu ettiğini belirterek, 'Yeşilay şubemizin böyle güzel bir farkındalık yaratacak bir etkinliği düzenlemesi gayet güzel bir etki yaratacak. Buradaki kurum müdürlerimizin bir çoğu her hafta futbol oynuyorlar. Bende onlara ayak uydurmaya çalışacağım. Umut ediyorum ki diğer illerimizde de bu tür etkinler yapılır ve gençlerimizi bu adını zikretmeyeceğim kötü alışkanlıklara karşı uyarır ve koruruzö şeklinde konuştu.

İlerlemiş yaşına rağmen 60 Dakikalık maçın tamamın da iyi bir performans sergileyen Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak ise uyuşturucu ve madde bağımlılığı konusu hassas olduklarını belirterek bu tür etkinliklere katılmayı görev edindiğini ifade etti. Yaklaşık 60 dakika oynanan karşılaşmada protokol üyelerinin yer aldığı takım, kadın futbol takımını 4-2 mağlup etti.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: Ruhan YALÇIN/TEKİRDAĞ,(DHA)-

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ?da Protokol Üyeleri, Kadın Futbol Takımıyla Maç Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement