Tekirdağ'da Orman Yangınına Müdahale Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'da Orman Yangınına Müdahale Devam Ediyor

Tekirdağ\'da Orman Yangınına Müdahale Devam Ediyor

Tekirdağ'da çıkan orman yangınına çevre illerden gelen destek kuvvetleriyle müdahale ediliyor. Yangın söndürme çalışmalarına 5 helikopter, 2 yangın söndürme uçağı, 3 toma ve çok sayıda itfaiye aracı katılıyor. Edirne, Tekirdağ, Kırklareli ve Çanakkale illerinden gelen Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri de yangın söndürme çalışmalarına destek veriyor.

17.07.2023 20:41

Tekirdağ'da çıkan orman yangınına müdahale dört bir yandan devam ediyor. Çevre illerden gelen destek kuvvetleriyle yangın söndürme çalışmalarına 5 helikopter, 2 yangın söndürme uçağı, 3 toma ve çok sayıda itfaiye aracı müdahale ediyor.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde çıkan orman yangını, büyüyerek devam ediyor. Yerleşim yerlerine yaklaşan yangın söndürmek için canla başla çalışan ekipler, 5 yangın söndürme helikopteri, 2 yangın söndürme uçağı, 3 toma ve çok sayıda arazöz ile yangın söndürme çalışmalarına destek veriyor.

Edirne, Tekirdağ, Kırklareli ve Çanakkale illerinden gelen Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri de yangın söndürme çalışmalarına destek veriyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'da Orman Yangınına Müdahale Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement