Tekirdağ'da Filmleri Aratmayan Kovalamaca Sonucu Motosiklet Hırsızı Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'da Filmleri Aratmayan Kovalamaca Sonucu Motosiklet Hırsızı Yakalandı

Tekirdağ\'da Filmleri Aratmayan Kovalamaca Sonucu Motosiklet Hırsızı Yakalandı

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde polis ekipleri, motosiklet hırsızlığı şüphelisini filmleri aratmayan kovalamaca sonucu yakaladı. Şüpheli, polis ekiplerinin dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Motosikletle kaçarken kaza yapan şüpheli, yaya olarak kaçmaya çalışırken havaya uyarı ateşi açılması üzerine teslim oldu. Çalıntı motosiklete el konuldu ve şüpheli gözaltına alındı. İfadesinde başka bir motosiklet daha çaldığını itiraf eden şüphelinin ikinci motosikleti de bulunarak muhafaza altına alındı. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

06.10.2023 21:00

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde polis ekipleri, motosiklet hırsızlığı şüphelisini filmleri aratmayan kovalamaca sonucu yakaladı.

Olay, Muratlı- Sırtköy yolu 1. km üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, şüpheli hareketler yapan motosikletliyi durdurmak isteyen emniyet ekipleri, dur ihtarına uymayarak kaçmaya başlayan şüpheliyi bir süre kovaladı. Motosiklet, Gündüzlü Mahallesi mevkiinde tarlaya doğru kaçmak isterken kaza yaptı. Bu kez yaya olarak kaçmak isteyen şüpheli K.E., havaya uyarı ateşinin açılması üzerine teslim oldu. Çalıntı motosiklete ise el konuldu.

Muratlı Cumhuriyet Polis Merkezi Amirliği'ne götürülen K.E. ifadesinde; Saray'dan bir motosiklet daha çaldığını, motosikleti benzini bitince Muratlı Devlet Hastanesi yakınında bir araziye bıraktığını da itiraf etti. İkinci motosiklet de bulunarak muhafaza altına alındı.

Olaya ilişkin başlatılan soruşturma ise sürüyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'da Filmleri Aratmayan Kovalamaca Sonucu Motosiklet Hırsızı Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement