Tehlikeli Park İhbarına Giden Jandarma, Kaza ile Karşılaştı - Son Dakika
Güncel

Tehlikeli Park İhbarına Giden Jandarma, Kaza ile Karşılaştı

Tehlikeli Park İhbarına Giden Jandarma, Kaza ile Karşılaştı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesi Hayrabolu yolu üzerinde arızalı bir aracın trafiği tehlikeye soktuğu ihbarını alan jandarma ekipleri, olay yerine gittiğinde kaza ile karşılaştı.

09.10.2013 10:45

Tekirdağ'ın Malkara ilçesi Hayrabolu yolu üzerinde arızalı bir aracın trafiği tehlikeye soktuğu ihbarını alan jandarma ekipleri, olay yerine gittiğinde kaza ile karşılaştı. Jandarmanın ihbarı almasının ardından 5 dakika içinde yaşanan kazada 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Malkara'dan Hayrabolu istikametine seyir halinde olan Bağpınarı köyü muhtarı Recep Akkaya (47) idaresindeki 59 LT 585 plakalı otomobil, İbrice köyü sapağı yakınlarına geldiği esnada bilenmeyen bir nedenden dolayı arıza yaptı. Otomobilindeki arızayı gideremeyen Akkaya, aracın içerisinde oturmaya başladı. Yolda seyir halinde olan vatandaşlar yol üzerinde duran aracı görmelerinin ardından jandarma ekiplerine yolda arızalanmış ve tehlikeli şekilde park edilmiş araç olduğu ihbarını verirken, ihbar üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri yola çıktı.

5 dakika mesafede yaşanan arızalı araca müdahale etmeye giden jandarma ekipleri, kaza ile karşılaştı. Jandarmaya ihbarın gelmesinin ardından yaşanan kazada, Malkara'dan Hayrabolu istikametine seyir halinde olan Fatih Kurt (25), idaresindeki 34 UL 071 plakalı otomobiliyle, yol üzerinde duran Akkaya'nın arızalı otomobiline arkadan çarptı. Kazada Akkaya olay yerinde hayatını kaybederken, diğer otomobilde bulunan sürücü Fatih Kurt ve arkadaşı Rasim Avkaş ise yaralandı.

Jandarma ekiplerinin olayı görmesinin ardından hemen 112 sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yaralılar Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazanın duyulması üzerine ölen muhtarın çocukları sinir krizleri geçirirken, Malkara Kaymakamı Mahmut Halal ve İlçe Jandarma Komutanı Sedat Akbıyık olay yerine giderek bilgi aldı.

Yapılan incelemeler sonrasında Recep Akkaya'nın cesedi, devlet hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza yapan otomobiller kurtarıcı ile otoparka çekilirken, jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tehlikeli Park İhbarına Giden Jandarma, Kaza ile Karşılaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement