Tea Lab İle Pera Palace Hotel Jumeirah'ta - Son Dakika
Güncel

Tea Lab İle Pera Palace Hotel Jumeirah'ta

Tea Lab İle Pera Palace Hotel Jumeirah\'ta

ISTANBUL'74 tarafından bu yıl 5'incisi düzenlenen İstanbul Uluslararası Sanat ve Kültür Festivali'nin son gününde, ünlü aktör ve tasarımcı Waris Ahluwalia'ya ev sahipliği yaptı.

25.05.2015 09:24

Waris Ahluwalia, House of Waris markası altında yarattığı çaylarını, House of Waris Tea Lab etkinliğiyle İstanbul'da ilk kez Pera Palace Hotel Jumeirah'ta tanıttı. Waris, yarattığı çay konseptinde, kültürel paylaşımı ön planda tutarak seyahat ettiği yerlerde oranın yerel aromalarını harmanlayıp yeni karışımlar yaratıyor. Pera Palace'ın executive sous chef'i Orhan Demirok ile Türkiye'ye özel karışımları yaratan oyuncu, otelde düzenlenen özel etkinlik kapsamında bu aromaları misafirlere sundu.

Kaybolmaya yüz tutmuş zanaat geleneklerini günümüzde yaşatma misyonunu üstlenmesi ile bilinen Waris Ahluwalia'ın House of Waris Tea Lab etkinliği, 24 Mayıs günü arasında Pera Palace Jumeirah'da gerçekleşti. Waris Ahluwalia, ilk kez 2010 yılında New York Highline'da açtığı pop-up Tea Room ile tanıttığı House of Waris çaylarını, bu defa Pera Palace Hotel Jumeirah'ta konukları ile paylaşma fırsatı buldu.

Waris Ahluwalia, çay kültürüne ilgi duyan herkesi Himalayalar'ın eteklerinden toplanan çok özel çay yaprakları ile hazırlanan House of Waris çaylarındaki lezzeti keşfetmeye davet ederken, bu davetini "Çay sanat becerisine, saygı duymaya ve sosyal buluşmalara ilham veriyor. Gürültü ve dikkatimizi dağıtan her şeyle dolu bir dünyada yaşarken, ihtiyacımız olan küçük gizli bir bahçe çay. House of Waris, sizi elinizde bir fincan çayla oturup, durmaya, nefes almaya, hissetmeye ve daha duyarlı bir yaşamı keşfetmeye davet ediyor"sözleri ile açıkladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tea Lab İle Pera Palace Hotel Jumeirah'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement