TCDD İşçilerinin Görev Yaptığı Lokomotife Karanfil Bırakıldı - Son Dakika
Güncel

TCDD İşçilerinin Görev Yaptığı Lokomotife Karanfil Bırakıldı

TCDD işçileri ve bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybedenler için Adana'da anma etkinliği düzenledi.

14.10.2015 23:01  Güncelleme: 09:39

Uğur Mumcu Meydanı'nda toplanan grup adına açıklama yapan Birleşik Taşımacılık Sendikası Adana Şubesi Adana Şubesi yöneticilerinden Ahmet Avşar, hayatını kaybeden arkadaşlarının özgür bir dünya için mücadele ettiklerini ve yaşamlarını bu yolda sonlandırdıklarını söyledi.

Terör saldırısında hayatını kaybeden üyelerinin yakınlarına ve tüm Türkiye'ye başsağlığı dileyen Avşar, yetkililerden olayın faillerinin bir an evvel bulunmasını istedi.Basın açıklamasının ardından grup olayda hayatını kaybeden demiryolu işçilerinin görev yaptığı Adana Garı'ndaki lokomotife karanfil bıraktı.

Etkinliğe katılan işçi yakınları gözyaşı döktü.Grup, terör saldırısında kentten hayatını kaybedenlerin isimlerini de okuduktan sonra meydanda kurulan taziye çadırına geçti.Etkinliğe CHP Adana milletvekilleri Zülfikar İnönü Tümer, İbrahim Özdiş, HDP Adana milletvekilleri Meral Danış Beştaş, Rıdvan Duran, hayatını kaybedenlerin yakınları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

TCDD İşçilerinin Görev Yaptığı Lokomotife Karanfil Bırakıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel TCDD İşçilerinin Görev Yaptığı Lokomotife Karanfil Bırakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement