TBMM Onur Ödülleri Açıklandı - Son Dakika
Güncel

TBMM Onur Ödülleri Açıklandı

TBMM Onur Ödülleri Açıklandı

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden Prof. Dr. Taner Demirer ve Okan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden Prof. Dr. Hüsamettin Koçan, TBMM Onur Ödülü'ne layık görüldü.

28.06.2014 11:19

TBMM 2014 Onur Ödülü, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden Prof. Dr. Taner Demirer ve Okan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden Prof. Dr. Hüsamettin Koçan'a verildi.

TBMM Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, TBMM Onur Ödülü başvurularının, 2 Ocak 2014 - 28 Şubat 2014 tarihleri arasında, TBMM Kültür, Sanat ve Yayın Kuruluna yapıldığı anımsatılarak, bu süre içerisinde kendi alanlarında önemli çalışmalar gerçekleştirmiş toplam 103 kişinin ödüle aday gösterildiği belirtildi.

Açıklamada, Kurul tarafından yapılan değerlendirme sonucunda, ulusal ve uluslararası alanda yaptığı çalışmalar ile üstün başarılar elde etmiş, Türkiye Bilimler Akademisi tarafından aday gösterilen Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi ve Tıbbi Onkoloji, Hematoloji ve İç Hastalıklar Uzmanı Prof. Dr. Taner Demirer ile Bayburt Valiliği ve Okan Üniversitesi Rektörlüğü tarafından aday gösterilen Okan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüsamettin Koçan'ın isimlerinin, TBMM Başkanlık Divanı'na sunulmak üzere belirlendiği kaydedildi.

Kurul'un belirlediği adayların, TBMM Başkanlık Divanı tarafından uygun görüldüğü ifade edilen açıklamada, Prof. Dr. Demirer ve Prof. Dr. Koçan'a ödüllerinin daha sonra ilan edilecek bir tarihte, TBMM'de düzenlenen törenle "TBMM Onur Ödülleri"nin verileceği bildirildi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel TBMM Onur Ödülleri Açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement