Tav'ın İşlettiği Enfidha Havalimanı'na Sertifika Ödülü - Son Dakika
Güncel

Tav'ın İşlettiği Enfidha Havalimanı'na Sertifika Ödülü

Tav\'ın İşlettiği Enfidha Havalimanı\'na Sertifika Ödülü

Tunus Enfidha Havalimanı, ACI Europe tarafından verilen "Havalimanı Karbon Akreditasyonu" sertifikasını Afrika kıtasında alan ilk işletme oldu.

12.06.2013 16:01

- Tunus Enfidha Havalimanı, ACI Europe tarafından verilen "Havalimanı Karbon Akreditasyonu" sertifikasını Afrika kıtasında alan ilk işletme oldu

TAV Havalimanları Holding'ten yapılan açıklamaya göre,  İstanbul Çırağan Otel'de gerçekleştirilen ACI World-Europe genel kurulları, konferans ile fuar etkinliği kapsamındaki etkinlikte sertifikalar sahiplerine verildi.

TAV Havalimanları adına sertifikayı TAV İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Eda Bildiricioğlu aldı. Etkinlikte, Üsküp Havalimanı'na da 2 milyondan az yolcu kategorisinde "Avrupa'nın en kaliteli havalimanı" ödülü verildi.

TAV Havalimanları tarafından yaklaşık 500 milyon avro yatırımla inşa edilen ve Aralık 2009'da faaliyete geçen Enfidha Havalimanı ülkenin en önemli turizm destinasyonları arasında yer alıyor.

TAV'ın uluslararası ölçekte edindiği deneyimini yansıtan havalimanı, enerji verimliliği, atık yönetimi ile su yönetimi gibi konularda en yeni teknolojilere sahip.

Öte yandan, 2009'da başlatılan Havalimanı Karbon Akreditasyonu programına İstanbul Atatürk, İzmir Adnan Menderes ve Ankara Esenboğa havalimanları da katılıyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tav'ın İşlettiği Enfidha Havalimanı'na Sertifika Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement