Tav, Havalimanı Devlerini İstanbul'da Buluşturdu - Son Dakika
Güncel

Tav, Havalimanı Devlerini İstanbul'da Buluşturdu

Tav, Havalimanı Devlerini İstanbul\'da Buluşturdu

Havalimanı işletmecilerinin küresel çatı örgütü ACI World ve Avrupa kolu ACI Europe'un genel kurulları, TAV Havalimanları'nın ev sahipliğinde İstanbul'da toplandı.174 ülkedeki 1751 havalimanını temsil eden 800'den fazla üst düzey yönetici, 5 gün...

10.06.2013 17:22

Havalimanı işletmecilerinin küresel çatı örgütü ACI World ve Avrupa kolu ACI Europe'un genel kurulları, TAV Havalimanları'nın ev sahipliğinde İstanbul'da toplandı. 174 ülkedeki 1751 havalimanını temsil eden 800'den fazla üst düzey yönetici, 5 gün boyunca havacılık ve havalimanlarının geleceğini tartışacak.

Hafta sonu tamamlanan genel kurulların ardından İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleşen konferans ve fuarlar boyunca havalimanları ve havacılıktaki yeni trendler ve öngörüler tartışılıyor. Etkinlik, sektör temsilcileri arasında deneyim paylaşımı ve yeni iş fırsatları açısından da önem taşıyor.

HAVACILIĞIN DÖNÜŞÜMÜ MASAYA YATIRILIYOR

Fuar ve konferans, yarın TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, Devlet Hava Meydanları İşletmesi İcra Kurulu Başkanı Howard Egg, Londra Gatwick Havalimanı İcra Kurulu Başkanı Stewart Wingate, EUROCONTROL Genel Direktörü Frank Brenner ve Infraero Başkanı Antonio Gustavo Matos Do Vale olacak.

İKİ ÖDÜL TÖRENİ

Etkinlik kapsamında iki ödül töreni de yer alıyor. Bu akşam düzenlenecek törenle ACI Europe tarafından dokuzuncu kez verilecek "En İyi Havalimanı Ödülleri" sahiplerini bulacak. Yarın ise ACI World tarafından 2006'dan bu yana verilen ve tamamen yolcuların deneyimlerine dayanarak belirlenen "Havalimanı Hizmet Kalitesi Ödülleri" (Airport Service Quality-ASQ) açıklanacak.

TAV Havalimanları ev sahibi olarak delegelere zengin bir program sunuyor. Konferansa katılacak üst düzey yöneticilerle birlikte İstanbul'a gelen misafirleri için salı günü şehir turu düzenleniyor. Delegeler geçen yıl 45 milyon yolcuya hizmet vererek Avrupa'nın kendi kategorisinde en hızlı büyüyen havalimanı olan İstanbul Atatürk'ü gezerek işletmeyi yerinde izleyebilecek.

Konferansla eşzamanlı olarak İstanbul Kongre Merkezi'nde yer alacak fuarda da dünyanın önde gelen işletmecileri en yeni hizmet ve ürünlerini sergileyecek. TAV Havalimanları iştirakleri TAV Bilişim ve etkinliğin altın sponsorları arasında yer alan ATÜ Duty-Free de stantlarıyla ziyaretçilerle buluşacak. - İstanbul/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tav, Havalimanı Devlerini İstanbul'da Buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement