Tatilciler Dönüş Yoluna Geçti, 43 İlin Geçiş Güzergahında Trafik Yoğunluğu Başladı - Son Dakika
Güncel

Tatilciler Dönüş Yoluna Geçti, 43 İlin Geçiş Güzergahında Trafik Yoğunluğu Başladı

Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde veya tatil beldelerinde geçiren vatandaşlar, 43 ilin geçiş güzergahı olan Kırıkkale'de trafik yoğunluğu oluşturdu. Ankara-Samsun D 200 kara yolunda trafik yoğunluğu daha fazla görülürken, Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri tedbirler alarak çalışmalarını sürdürüyor. Trafik akışını rahatlatmak için ekipler, sürücülere dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunuyor. Dron denetimleri de bazı bölgelerde gerçekleştiriliyor. Trafik yoğunluğunun yarın da devam etmesi bekleniyor.

01.07.2023 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tatilciler dönüş yoluna geçti, 43 ilin geçiş güzergahında trafik yoğunluğu başladı

KIRIKKALE - Kurban Bayram tatilini memleketlerinde ya da tatil beldelerinde geçiren vatandaşlar, 43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" Kırıkkale'de trafik yoğunluğu oluşturdu.

Kurban Bayramı dolayısıyla tatillerini memleketlerinde geçiren binlerce vatandaş, ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" Kırıkkale'de, trafik yoğunluğu oluşturdu. Trafik yoğunluğunun daha çok Ankara- Samsun D 200 kara yolunda olduğu görüldü. Akıcı şekilde ilerleyen araç trafiği ise dron ile havadan görüntülendi.

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri de yoğunluk karşısında almış olduğu tedbirlerle hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, yoğunluğun olduğu bölgelerde trafik akışını rahatlatmaya çalışırken, sürücülere de dikkatli seyretmeleri konusunda uyarılarda bulundu. Bazı bölgelerde ise dron denetimleri yapılıyor. Trafik yoğunluğunun yarında devam etmesi bekleniyor.

Tatilciler Dönüş Yoluna Geçti, 43 İlin Geçiş Güzergahında Trafik Yoğunluğu Başladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tatilciler Dönüş Yoluna Geçti, 43 İlin Geçiş Güzergahında Trafik Yoğunluğu Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement