Tataristan'da Kırım'a destek mitingi - - Son Dakika
Güncel

Tataristan'da Kırım'a destek mitingi -

Tataristan\'da Kırım\'a destek mitingi -

Rusya'ya bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nin başkenti Kazan'da Kırım'ın Rusya'ya bağlanmasına destek amaçlı miting düzenlendi.

18.03.2014 21:54

Rusya'ya bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nin başkenti Kazan'da Kırım'ın Rusya'ya bağlanmasına destek amaçlı miting düzenlendi. Binlerce insanın katıldığı mitingte Kırım halkına Rusya'ya hoşgeldin mesajları verildi.

Bugün Moskova'da Ukrayna'nın Kırım Özerk Cumhuriyeti'nin Rusya Federasyonu'na katılımını gösteren sözleşme imzalandıktan sonra akşama doğru Tataristan başkenti Kazan'da Kırım'ı destekleme mitingi de düzenlendi.

"Rubin Kazan" futbol stadyumu ile Kazan Kremlini arasındaki meydanda düzenlenen ve "Kırım biz seni seviyoruz", "Rusya ile gurur duyuyoruz", "Tataristan ve Kırım birdir" pankartları açılan mitinge on binlerce insan katıldı. Çoğunu devlet kurumlarında çalışan memurların oluşturduğu mitingte Rusya, Tataristan, Kırım, Rusya'nın iktidar partisi "Birlik Rusya" partisi bayrakları kaldırıldı.

"Rusya için Halk Cephesi" sosyal hareketinin organize ettiği miting yarım saat sürdü. Miting sürecinde askeri birlikler isteyenlere çay ikram etti.

-kırıma destek mitingi

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tataristan'da Kırım'a destek mitingi - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement