Annesi ve Babasını Kurtarmak İsterken Yandı - Son Dakika
Güncel

Annesi ve Babasını Kurtarmak İsterken Yandı

Annesi ve Babasını Kurtarmak İsterken Yandı

Kastamonu Taşköprü'de, Koçak ailesinin evinde sabaha karşı çıkan yangında, Satılmış ve Resmiye çifti ile oğulları Ali Koçak öldü.

19.10.2013 11:56  Güncelleme: 15:12

Yangının alevlerini fark edip dışarı çıkan Ali Koçak, çevredekilerden yardım istedi. Bir süre çaresiz kalıp evden çıkamayan anne ve babasını kurtarmak için tekkar aleverin yükseldiği eve giren Koçak, çıkarmak için kucakladığı annesi ve babası ile alevler arasında kalarak öldü.

Yangın, Taşköprü'ye 10 kilometre uzaklıktaki Bük Karşı Köyü'nde sabaha karşı saat 03.00 sıralarında başladı.

Köylerindeki bir düğünden dönen 'Satılmış' ve 'Resmiye' çifti ile oğulları Ali Koçak, 2 katlı ahşap evlerinde odalarına çekilip yattı. Sabaha karşı elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın, kısa sürede giderek büyüyüp, ahşap evi sardı. Bu sırada uykusundan uyanan Ali Koçak, çıkan yangını fark edip, evin penceresinden atlayıp, komşularından yardım istedi. Hemen dönen Koçak, anne ve babasının dışarı çıkmaması üzerine tekrar girdiği evden bir daha çıkamadı.

Köylülerin ihbarı üzerine Taşköprü ile Kastamonu Belediyesi, Taşköprü Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, Kastamonu Şeker Fabrikası'na ait 6 arazözle müdahale edilen yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Yangında, 70 yaşındaki Resmiye Koçak, 81 yaşındaki Satılmış Koçak çifti ile oğulları, 49 yaşındaki Ali Koçak alevler arasında kalarak öldü. - Kastamonu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Annesi ve Babasını Kurtarmak İsterken Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement