Tartıştığı İki Kişiyi Silahla Yaraladı - Son Dakika
Güncel

Tartıştığı İki Kişiyi Silahla Yaraladı

Tartıştığı İki Kişiyi Silahla Yaraladı

Uşak'ta, tartıştığı 25 yaşındaki Özkan Kara'yı tabancayla belinden, 24 yaşındaki Ali Can Doğan'ı da aynı silahın kabzasıyla başına vurarak yaraladıktan sonra kaçan, 21 yaşındaki Hüseyin Dönmez, polis tarafından yakalanıp, gözaltına alındı.

06.09.2014 13:59

Uşak'ta, tartıştığı 25 yaşındaki Özkan Kara'yı tabancayla belinden, 24 yaşındaki Ali Can Doğan'ı da aynı silahın kabzasıyla başına vurarak yaraladıktan sonra kaçan, 21 yaşındaki Hüseyin Dönmez, polis tarafından yakalanıp, gözaltına alındı.

Hüseyin Dönmez, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde, dün saat 20.30 sıralarında, belirlenemeyen nedenle Özkan Kara ve Ali Can Doğan ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede yumruklu kavgaya dönüştü. Kavga sırasında, meydanı dolduran çok sayıda kişinin önünde belinden tabancasını çıkartan Hüseyin Dönmez,  peşpeşe 4 el ateş etti. Meydanda bulunanlar panik içinde kaçışırken, Kara, beline isabet eden mermiyle yaraladı. Dönmez, kendisine engel olmak isteyen Ali Can Doğan'ı da başına tabancanın kabzasıyla yaralayıp, kaçtı. Yaralanan Kara ve Doğan, çevredekilerin çağırdığı ambulansla Uşak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan her iki yaralanın da durumlarının iyi olduğu hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Seken mermilerden şans eseri yaralanan olmadı. Polis, kaçan Hüseyin Dönmez'i kısa süre sonra yakalayıp, gözaltına aldı. - Uşak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tartıştığı İki Kişiyi Silahla Yaraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement