Tan Sağtürk Alanya'da Yeni Kitabını Tanıttı - Son Dakika
Güncel

Tan Sağtürk Alanya'da Yeni Kitabını Tanıttı

Tan Sağtürk Alanya\'da Yeni Kitabını Tanıttı

Balet Tan Sağtürk, 'Bale Stüdyosu' adlı kitabının tanıtım ve imza töreni için, Alanya'ya geldi.

10.03.2014 18:10

Balet Tan Sağtürk, 'Bale Stüdyosu' adlı kitabının tanıtım ve imza töreni için, Alanya'ya geldi. Alanya Bahçeşehir Koleji'nin kurucusu Cihan Baba'nın davetlisi olarak Alanya'ya gelen balet Tan Sağtürk, Alanya Gazeteciler Cemiyeti'nde (AGC) düzenlenen yemeğe katıldı. Bale üzerine çıkarttığı yeni kitabı 'Bale Stüdyosu'nun tanıtımı için tüm Türkiye'yi gezen Sağtürk, Alanya'ya ilk kez geldiğini belirtti. Yaptığı sanatın tanıtımıyla da yükümlü olduğunu kaydeden Sağtürk, Türkiye'nin sahne sanatlarının tanıtımında eksik bir ülke olduğunu belirtti.

Bale üzerine açtıkları okulların Avrupa'nın en büyük okulları haline dönüştüğüne işaret eden Sağtürk, "En sıcak ve en temiz basın organı kitap. Çocuklara mümkün oldukça onlarla ulaşmaya çalıştık. Uluslararası tüm basında yayınlanan çocuk kitaplarını inceledik ve olmayan 3 ayrı kitap ortaya çıkarttık. Ailelerden aldığımız tepkiler doğrultusunda iyi bir iş yaptığımızı anladık. Bu yüzden tüm Türkiye'yi geziyoruz" dedi.

Yemeğin ardından AGC'nin anı defterini imzalayan Sağtürk, daha sonra Alanya Bahçeşehir Koleji'nde öğrencilerle bir araya gelerek kitap imzaladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tan Sağtürk Alanya'da Yeni Kitabını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement