Taksiciyi Öldüren Şüpheli Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Taksiciyi Öldüren Şüpheli Tutuklandı

Taksiciyi Öldüren Şüpheli Tutuklandı

Kartal'da taksi şoförü Fatih Uçar(32)'ı istediği yoldan gitmediği için öldüren Ömer G.(27) çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

03.12.2015 17:43

Kartal'da  taksi şoförü Fatih Uçar(32)'ı istediği yoldan gitmediği için öldüren Ömer G.(27) çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Şüpheli poliste verdiği ifadesinde "Sağdan git dedim gitmedi, soldan git dedim gitmedi. Ben gideceğim yolu bilirim deyince sinirlendim" dediği belirtildi.

Hürriyet Mahallesi, Selen sokak üzerinde 29 Aralık 2015 tarihinde meydana gelen olayda bir kaza ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri kaza yapmış bir taksi ile karşılaştı. Yapılan incelemede direksiyonda kanlar içinde bulunan şoför Ömer G.'nin boğazı kesilerek öldürüldüğü belirlendi. Olayın şüphelisi olduğu tespit edilen Ömer G. kısa sürede polis tarafından yakalandı.

Cinayet Büro Amirliğinde sorgulanan şüpheli Ömer G., bir yere gitmek için taksiye bindiğini ve arka koltuğa oturduğunu söyleyerek "Şoföre gideceğim yolu tarif ediyordum. Taksimetre çok yazmasın diye kestirmeleri söylüyordum. Ancak sağdan gidelim dedim gitmedi, soldan gidelim dedim gitmedi. Bana ben gideceğim yolu bilirim deyince sinirlenip kendimi kaybettim" dediği belirtildi.

Poliste işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye çıkarılan şüpheli savcılıktaki ifadesinin ardından mahkemeye sevk edildi. Mahkeme de aynı ifadeyi tekrarlandığı öğrenilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Taksiciyi Öldüren Şüpheli Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement