Taksicinin İhbarıyla AVCILAR'da Yangın Söndürüldü - Son Dakika
Güncel

Taksicinin İhbarıyla AVCILAR'da Yangın Söndürüldü

Gümüşpala Mahallesindeki bir binanın zemin katındaki kullanılmayan dükkanda çıkan yangın, yoldan geçen bir taksicinin itfaiyeye haber vermesiyle söndürüldü. Yangın sırasında evlerin zilleri çalınarak sahiplerine haber verildi ve itfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine ulaştı. Bina sakinleri, boş bulunan dükkandan şikayetçi olduklarını ve kimliği belirsiz kişiler tarafından evlerinin yakılmasından korktuklarını belirtti.

20.04.2023 12:01

AVCILAR'da bir binanın zemin katında kullanılmayan dükkanda barınanların çıkardığı yangın yoldan geçen bir taksicinin görerek itfaiyeye haber vermesiyle söndürüldü.

Gümüşpala Mahallesi'nde bir taksi şoförü binanın girişindeki boş dükkandan bu sabaha karşı saat 03.00 sıralarında alevlerin yükseldiğini görünce tek tek evlerin zillerini çalarken aynı zamana 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. Alevlerin dükkan içinde alev topu dönmesi büyük korku yaratırken, yangının kaldırım önünde park edilen araçlara da sıçrayabileceği göz önüne alınarak sahiplerine ulaşılmaya çalışıldı. Kısa sürede gelen Avcılar İtfaiye ekibi yangını söndürdü. Bina sakinleri uzun süreden bu yana boş bulunan dükkanın sahibinden şikayetçi olduklarını, evlerinin de kimliği belirsiz kişiler tarafından yakılmasından korktuklarını söyledi.

Taksicinin İhbarıyla AVCILAR\'da Yangın Söndürüldü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Taksicinin İhbarıyla AVCILAR'da Yangın Söndürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement