Taksici Katili Pişman Olduğunu Söyledi - Son Dakika
Güncel

Taksici Katili Pişman Olduğunu Söyledi

Taksici Katili Pişman Olduğunu Söyledi

İZMİT'te, taksici 65 yaşındaki Ali Özkaraman'ı bıçaklayarak öldüren amca çocukları 22 yaşındaki Yıldıray Seyhun ile 21 yaşındaki Oğuz Seyhun yargılanmaya başladı.

13.12.2016 16:19

İZMİT'te, taksici 65 yaşındaki Ali Özkaraman'ı bıçaklayarak öldüren amca çocukları 22 yaşındaki Yıldıray Seyhun ile 21 yaşındaki Oğuz Seyhun yargılanmaya başladı. Oğuz Seyhun olay sırasında alkol ve içtikleri ilacın etkisinde olduklarını, pişman olduğunu söyledi.

7 Ekim tarihinde, Terzibayırı Mahallesi Korniş Caddesi'nde meydana gelen olayda, taksici Ali Özkaraman ile taksisine binen Yıldıray Seyhun ve Oğuz Seyhun arasında tartışma yaşandı. Araçtan inerek kavgaya tutuşan taraflardan Ali Özkaraman, iddiaya göre iki amca çocuğu tarafından öldüresiye dövüldükten sonra Yıldıray Seyhun tarafından bıçaklandı. Ali Özkaraman yaşamını yitirirken, Yıldıray Seyhun ile Oğuz Seyhun tutuklandı.

'ALKOLLÜ OLDUĞUMUZU ANLAYINCA BİZİ İNDİRMEK İSTEDİ'

Bugün, Kocaeli 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülmeye başlayan davaya Yıldıray ve Oğuz Seyhun, öldürülen taksicinin çocukları Murat, Fatih ve Ziya Özkaraman katıldı. Oğuz Seyhun savunmasında şunları söyledi:

"Olay günü kuzenim Yıldıray Seyhun ile birlikte taksiye binmek üzere market önüne geldik. Öncesinde her ikimiz de alkol almıştık, ayrıca uyuşturucu etkisi bulunan bir ilaç kullanmıştık. Elimizdeki poşetlerde bira vardı. Taksi beklerken maktulün kullandığı taksi bulunduğumuz yere geldi ve bir müşteri indirdi. Kendisini önceden tanıyorduk. İkimiz birlikte taksiye bindik. Ben arka koltuğa oturdum, Yıldıray ön yolcu koltuğuna oturdu. Maktul bizim alkollü olduğumuzu anlayınca sert bir tavır göstererek bizi araçtan indirmek İistedi. Biz ısrarcı olduk, bunun üzerine başlayan tartışmada bize küfür etti. Tartışmanın devamında Yıldıray'a eliyle vurdu. Ben de araya girmeye çalıştım. Arbede sırasında maktulün elinde bıçak olduğunu gördüm. Ben araya girmeye çalışırken sağ kalça kısmından yaralandım. Araçtan indim. Kavga meydana geldi. O kavga sırasında ben maktule iki kez tekme ile vurdum. Olay nedeniyle pişmanım."

'BABAMIZ BIÇAK TAŞIMAZDI'

Yıldıray Seyhun ise avukatının mazeretinden dolayı savunma yapmadı. Taksici Ali Özkaraman'ın oğulları ise babalarının bıçak taşımadığını belirtirken, olay sırasında çekilen görüntülerde her iki sanığın da etkin bir şekilde eyleme katıldığının görüldüğünü ifade etti.

Duruşma, Yıldıray Seyhun'un bir dahaki celse savunmasının alınmasına karar verilerek 8 Şubat 2017 tarihine ertelendi.

- İzmitkocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Taksici Katili Pişman Olduğunu Söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement