Taksici cinayetinde şüpheli: Araçtayken gasp fikri aklıma geldi - Son Dakika
Güncel

Taksici cinayetinde şüpheli: Araçtayken gasp fikri aklıma geldi

İzmir'de müşterisi tarafından tabancayla öldürülen taksi şoförü Oğuz Erge'nin cenazesi Aydın'ın Söke ilçesinde düzenlenen törenle defnedildi. Cenaze namazına siyasi temsilciler, meslektaşları ve vatandaşlar katıldı. Erge'nin cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.

02.02.2024 17:53  Güncelleme: 17:54

Taksici cinayetinin şüphelisi: Araçtayken bir anda gasp fikri aklıma geldi (2)

İzmir'de müşterisi tarafından tabancayla öldürülen taksi şoförü Oğuz Erge (44) için memleketi Aydın'ın Söke ilçesinde cenaze töreni düzenlendi.

Erge'nin cenazesi Nalbantlar Mahallesi Mezarlığı'na getirildi. Burada helallik alınmasının ardından mezarlıkta cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Erge'nin sevenlerinin ve meslektaşlarının yanı sıra, AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen, CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Karaosmanoğlu, İzmir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Celil Anık, Cumhur İttifakı'nın Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan ve çok sayıda vatandaş katılırken, jandarma ekipleri de güvenlik önlemi aldı. Kılınan namazın ardından Erge'nin cenazesi gözyaşları içinde toprağa verildi.

Taksici cinayetinde şüpheli: Araçtayken gasp fikri aklıma geldi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Taksici cinayetinde şüpheli: Araçtayken gasp fikri aklıma geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement