Tahliye olan BDP milletvekilleri Mardin'de - Son Dakika
Güncel

Tahliye olan BDP milletvekilleri Mardin'de

Tahliye olan BDP milletvekilleri Mardin\'de

Mardin Bağımsız Milletvekili Ahmet Türk, "Kardeşlik, barış, demokrasi ve savaşın durması için çok büyük bir mücadele veriliyor.

12.01.2014 23:28

Mardin Bağımsız Milletvekili Ahmet Türk, "Kardeşlik, barış, demokrasi ve savaşın durması için çok büyük bir mücadele veriliyor. Bu mücadeleyi sizlerin yardımı ile başaracağız" dedi.

Barış ve Demokrasi Partisi Mardin il başkanlığınca düzenlenen dayanışma yemeğinde konuşan Mardin Bağımsız Milletvekili Ahmet Türk, özgürlük ve demokrasi mücadelesinin Kürtlerin omuzunda yürütüldüğünü belirterek "Biliyoruz çözüm süreci yürütülüyor. Kardeşlik, barış, demokrasi ve savaşın durması için çok büyük bir mücadele veriliyor. Bu mücadeleyi sizlerin yardımı ile başaracağız. Biz halkımızın hizmetinde olacağız. Derdim Mardin Büyükşehir belediye başkanı olmak değildir. Şahsen öyle bir isteğim yok. Ama partimiz, mücadelemiz bana bir vazife vermiş bundan dolayı kabul ettim" dedi.

BDP Mardin İl Teşkilatınca Mova Park Alışveriş merkezinde verilen dayanışma yemeğine BDP Mardin Milletvekilleri Gülser Yıldırım, Erol Dora, Şırnak Milletvekili Selma Irmak ile çok sayıda kişi katıldı.

Konuşmanın ardından tahliye edilen milletvekilleri Yıldırım ve Irmak partililerle halay çekti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tahliye olan BDP milletvekilleri Mardin'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement