Tahliye Edilen Fatih Hilmioğlu Başkent'teki Evine Geldi - Son Dakika
Güncel

Tahliye Edilen Fatih Hilmioğlu Başkent'teki Evine Geldi

Tahliye Edilen Fatih Hilmioğlu Başkent\'teki Evine Geldi

Ergenekon davası kapsamında 5 yıldır tutuklu bulunan ve tahliyesine karar verilen İnönü Üniversitesi eski Rektörü Fatih Hilmioğlu, Silivri Cezaevi’nden tahliyesinin ardından Ankara’daki evine geldi.

21.02.2014 04:24

Ergenekon davası kapsamında 5 yıldır tutuklu bulunan ve tahliyesine karar verilen İnönü Üniversitesi eski Rektörü Fatih Hilmioğlu, Silivri Cezaevi'nden tahliyesinin ardından Ankara'daki evine geldi.

Anayasa Mahkemesi tarafından, Ergenekon davası kapsamında tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevi'nden tahliye edilen Hilmioğlu, karayolu vasıtasıyla Ankara'ya geldi. Hilmioğlu, ilk olarak, trafik kazasında hayatını kaybeden oğlu Emir'in Karşıyaka Mezarlığı'ndaki mezarını ziyaret etti. Ziyaretin ardından Mehmet Haberal ile birlikte Çankaya Birlik Mahallesi'nde bulunan evine giden Hilmioğlu, evinin önünde bekleyen gazetecilerin sorularını cevapladı.

Suçsuz olduğuna inandığı insanların hala cezaevinde olmalarından dolayı duyduğu üzüntüyü belirten Hilmioğlu, "Özgürlük güzel şey ama ben sevinemiyorum. Çünkü suçsuz olduğuna bütün kalbimle inandığım pek çok insan şuanda cezaevinde. Benden daha uzun tutuklu ve benden daha ağır hasta olan insanlar var. En kısa zamanda onların tahliye olmalarını diliyorum" diye konuştu.

Hilmioğlu'nun sağlık durumu hakkında bilgi veren Haberal ise, "Şuanda sağlık durumu hakkında kesin bir şey söylemek mümkün değil. Bir süre dinlendikten sonra bütün tetkiklerini yapacağız ve ondan sonra durumunu değerlendireceğiz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tahliye Edilen Fatih Hilmioğlu Başkent'teki Evine Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement