Genç Kadından Tacizcisine Unutamayacağı Ders - Son Dakika
Güncel

Genç Kadından Tacizcisine Unutamayacağı Ders

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde 27 yaşındaki F.Y., kendisini taciz eden zanlıyı çantasından çıkardığı çakıyla yüzünden ve omuzundan yaraladı.

17.02.2015 14:20  Güncelleme: 14:32

Bursa'da, genç bir kızı taciz ettiği için aranan şüpheli, ikinci işinde taciz ettiği kız tarafından bıçaklanınca yakalandı. Yüzünden yaralanan zanlı, iki ayrı cinsel saldırı suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

DUDAKLARINDAN ÖPMEYE ÇALIŞTI

Edinilen bilgiye göre ilk olay, 3 Şubat'ta merkez Nilüfer ilçesi Küçük Sanayi Metro İstasyonu önünde meydana geldi. Yeni evlenen fabrika işçisi 29 yaşındaki İ.Ö, takip etmeye başladığı 28 yaşındaki R.Ş.'yi sıkıştırdı. Şüpheli, metro istasyonun merdivenlerinde taciz ettiği genç kızın dudaklarını öpmeye kalkıştı. Genç kızın imdat çığlıkları üzerine paniğe kapılan şüpheli sırra kadem bastı. Mağdur genç kız karakola müracaat ederken, polis olayla alakalı soruşturma başlattı.

CEBİNDEN ÇAKIYI ÇIKARIP YARALADI

Diğer olay ise, dün merkez Nilüfer ilçesi Ataevler Mahallesi Ali Rıza Bey Caddesi üzerinde meydana geldi. Türkiye, Mersin'de vahşice öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'a kilitlendiği sırada şüpheli işe koyuldu. Zanlı İ.Ö., iş yerine giden 27 yaşındaki F.Y.'yi takip etmeye başladı. Genç kızı yol üstünde sıkıştıran İ.Ö., F.Y.'nin kalçasına elleyince hiç beklemediği bir saldırıyla karşılaştı. Takip edildiğinin farkında olan genç kız, çantasından çıkardığı çakıyı can havliyle sallamaya başladı. Yüzünden ve omzundan yaralanan şüpheli, panikle kaçarken şoka giren genç kız karakola giderek başından geçen dehşet dakikalarını anlattı. Takip edildiğini hissettiğini söyleyen F.Y, "Kalçamı elleyince bıçağımı çıkartıp rast gele salladım. Onu yaralayınca da polise başvurdum" dedi.

HASTANEDE GÖZALTINA ALINDI

Şüpheli İ.Ö, tedavi için gittiği hastanede Nilüfer Araştırma Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yüzündeki kesikle ilgili tedavi olan zanlının 13 gün önce de bir başka kızı taciz ettiği ortaya çıktı. Çağrılan her iki müşteki de kendilerini taciz eden kişinin bu şüpheli olduğunu teşhis etti.

Yeni evlendiği öğrenilen şüpheli İ.Ö., iki ayrı "sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı" suçundan adliyeye sevk edildi. Zanlı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yüzünde yara bandı olan şüpheli, görüntüsünü almaya çalışan gazetecileri görünce yüzünü kapattı.

Genç Kadından Tacizcisine Unutamayacağı Ders
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Genç Kadından Tacizcisine Unutamayacağı Ders - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • erkan: nasıl erkeksin çakamadın mı kızaa 0 63 Yanıtla
  • levent: helal sana 39 0 Yanıtla
  • Arhavili: Iyi yapmis serefsize 39 0 Yanıtla
  • bakur: kardeşim herkes namusluysa bu kadar o çocuğunu kim doğuruyor bilen varmı 36 2 Yanıtla
  • SERDAR: NEDİR BU YA ŞEREFSİZ 33 1 Yanıtla
  • Mahmut: Eline sağlık bacım...şerefsiz 33 0 Yanıtla
  • berkay: Arkadaş hırsızlık yapanın kolunu kesicen Tecavüz ve girişimde bulunanı hadım edicen 28 4 Yanıtla
  • GOALLLLL: 'Tacizcisine' lafı hoşuma gitmedi keşke tacizci deseydiniz. Sanki o sapkın Kadına aitmiş gibi . . . 28 0 Yanıtla
  • hakan09: ulan yeni evlenmişsin ayıptır eşine de mi saygın yok totoş. . bu işin açlıkla alakası yok mayası bozuk bunların karaktersiz herif 24 1 Yanıtla
  • 3434: bu adi mahlukların sonu gelmez idam gelmedikce özgecanın acısı yüreyimizde daha bu ne şerefsiz insan bunların agır ceza verilmeli yoksa bitmez bu adiler 24 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement