Taciz Cinayeti Şüphelilerine Dava Açıldı - Son Dakika
Güncel

Taciz Cinayeti Şüphelilerine Dava Açıldı

Taciz Cinayeti Şüphelilerine Dava Açıldı

Adana'da Hakan Aydın'ın, geçen Ocak ayında eşini taciz ettiğini öne sürdüğü Enes Yılmaz ve yanında bulunan 2 akrabasına yakınlarıyla birlikte sopa ve bıçaklarla saldırdı.

15.05.2015 11:51

Adana'da Hakan Aydın'ın, geçen Ocak ayında eşini taciz ettiğini öne sürdüğü Enes Yılmaz ve yanında bulunan 2 akrabasına yakınlarıyla birlikte sopa ve bıçaklarla saldırdı. Kavgada İlhami Yılmaz, öldü, Enes Yılmaz ağır yaralandı. Olayla ilgili, 5'i tutuklu 8 şüpheli hakkında 'kasten öldürme' ve 'yardım' suçlarından dava açıldı.

Hakan Aydın (31), iddiaya göre aynı mahallede mobilya dükkanı olan Enes Yılmaz'ın (29), eşi D.A. ile arkadaş olmak istediğini duydu. Bunun üzerine Hakan Aydın, Enes Yılmaz'ı arayarak durumu sordu. Enes Yılmaz, böyle bir durumun olmadığını söylemesi üzerine Hakan Aydın, Enes Yılmaz'dan telefon kayıtlarını çıkarıp kendisine vermesini istedi.

TUZAK KURULDU

Bunun üzerine Enes Yılmaz, Esaf (39) ve İlhami Yılmaz ile birlikte geçtiğimiz 3 Ocak'ta, bir kebapçıda Hakan Aydın'la bir araya geldi. Hakan Aydın, Enes Yılmaz'ın konudan haberdar olduğu M.I. isimli bir bayanla yüzleşmesini istedi. Enes Yılmaz'ın kabul etmesi üzerine iki tarafta araçlarına binerek merkez Yüreğir İlçesi PTT Evleri Mahallesi Orkide Caddesi'ne geldi. Araçlarından inen Enes Yılmaz ve yanındakilere, Tayfun Coşkun (35), Hakan Aydın, Gürcan Aydın (27), İlter Coşkun (29), Yılmaz Tilmensağır (29), Gazi Tilmensağır (31), Osman Yiğen (23), R.C.Y. ve Ömer Faruk Kurt (19), sopa ve bıçaklarla saldırdı. Olayda ağır yaralanan Enes, Esaf ve İlhami Yılmaz, hastaneye kaldırıldı. İlhami Yılmaz (53) hayatını kaybederken diğer yaralılar tedavi altına alındı.

5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Olay sonrası soruşturma başlatan polis ekipleri, 9 şüpheliyi gözaltına aldı. R.C.Y.'nin yaşı küçük olduğu için soruşturması ayrı yürütülürken sorguları tamamlanan 8 şüpheli adliyeye sevk edildi. Tayfun Coşkun, Hakan Aydın, İlter Coşkun, Yılmaz Tilmensağır, Gazi Tilmensağır tutuklanırken diğer şüpheliler tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İDDİANAME TAMAMLANDI

Olayla ilgili soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı iddianamesini hazırladı. Savcı, şüphelilerin plan yaparak olayı gerçekleştirdiğini belirterek, Ömer Faruk Kurt ile Osman Yiğen hakkında kasten öldürme teşebbüsüne yardım etmek suçundan 30 yıla kadar, Gürcan Aydın, Yılmaz Tilmensağır, Gazi Tilmensağır, İlter Coşkun, Hakan Aydın ve Tayfun Coşkun hakkında ise tasarlayarak öldürme ve kasten öldürmeye teşebbüs suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu ve 30'ar yıl hapis cezası istemiyle Adana 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açtı. Şüpheliler önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Taciz Cinayeti Şüphelilerine Dava Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement