Sürünerek Geldi - Son Dakika
Güncel

Sürünerek Geldi

Sürünerek Geldi

Hastaneleri Dolaşıp, Hastaların Gönüllerini Aldılar

17.11.2010 13:22

KURBAN Bayramı nedeniyle çocuk yuvasına ziyarette bulunan Kırıkkale'nin üst düzey yöneticileri, çocuklara harçlık verip sevindirirken, hastaneleri dolaşıp, hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunup, bayramlarını kutlarken, Vatan İçin Can Verenler Derneği'ne giderek şehit yakınlarının gönüllerini aldılar.

Kırıkkale'deki dernek, hastane ve çocuk yuvasındaki bayramlaşma törenine Vali Vekili Yusuf Ziya Karacaev, Vali Yardımcısı Mustafa Yılmaz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Güler, AK Parti Milletvekili Turan Kıratlı, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Emniyet Müdürü Kadri Kartal, il müdürleriyle sivil toplum örgütlerinin başkanları katıldı. Bayram ziyaretlerinde konuşan Vali Vekili Yusuf Ziya Karacaev, "Türk halkı olarak düşkün olduğumuz gelenek, örf ve adetlerimizi yaşatmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu bizi son derece sevindiriyor" dedi.

ENGELLİ KUŞÇU, EKMEĞİMİ TAŞTAN ÇIKARTIYORUM

Bu arada çocukluk yaşlarında geçirdiği bir hastalık sonucu iki ayağı birden kesilen 39 yaşındaki Hıdır Kuşcu, sürünerek geldiği valilikte, kentin üst düzey yöneticileriyle tek tek bayramlaştı. Sandalyeye oturtulan Kuşçu, ailesinin maddi imkansızlığı ve özürlü görmesi nedeniyel ilkokuldan sonra okuyamadığını belirtirken, "Çok isterdim ileriye dönük okumayı. Ailemin beni özürlü görmesinden dolayı da okuyamadım. Hep kendi imkanlarım ve bileğimin gücüyle kendi çapamla dışarıdan okuyarak mücadele ederek bir yerlere geldim. Özürlü olmama rağmen kurslara katılarak başarılı oldum. Valilerim, büyüklerim sayesinde Allah'a şükürler olsun şu anda dilencilik yapmıyorum. Ekmeğimi taştan çıkarıyorum. Benim için en mutlu olay, bir çocuğum var. Eşimle, sıcacık yuvamla gurur duyuyorum. Herkese mutlu ve nice bayramlar diliyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sürünerek Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement