Suruç'taki Patlamada Yaralanan Zafer Aydın Samsun'a Getirildi - Son Dakika
Güncel

Suruç'taki Patlamada Yaralanan Zafer Aydın Samsun'a Getirildi

Suruç\'taki Patlamada Yaralanan Zafer Aydın Samsun\'a Getirildi

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesindeki patlamada yaralananlardan 21 yaşındaki Zafer Aydın, tedavi için hava ambulansıyla Samsun’a getirildi.

23.07.2015 17:54

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki patlamada yaralananlardan 21 yaşındaki Zafer Aydın, tedavi için hava ambulansıyla Samsun'a getirildi.

Suruç'taki patlamanın ardından Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Zafer Aydın, Malatya 112 Acil Hava Ambulansı ile Sivas Havalimanı'na götürüldü. Sivas'ta bekleyen hava ambulansına alınan yaralı Aydın, tedavisine devam edilmek üzere Samsun'daki Özel Medicana Hastanesi'ne getirildi. Burada yoğun bakımda tutulan Zafer Aydın'ın sağlık durumu hakkında doktorlar basın açıklaması yaptı.

Özel Medicana Hastanesi Başhekim Yardımcısı Göğüs Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Hüseyin Ulaş Çınar yaptığı açıklamada, hastayı ilk değerlendirdiklerinde genel durumunun iyi olduğunu saptadıklarını belirtti. Hastanın geldiği yerdeki hastanede gerekli müdahalelerin yapıldığını belirten Çınar, hasta için ek bir ameliyata ihtiyaç duyulmadığını söyledi.

"ŞU AN HASTANIN GENEL DURUMU İYİ"

Hastanın şu an için hayati tehlikesinin olmadığını söyleyen hastayı takip eden Özel Medicana Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Cengiz Kayahan, "Şu an hastanın genel durumu iyi. Patlamaya bağlı olarak, sadece bir bölgede değil bütün bölgeler etkilenmiş durumda. Patlamanın etkisiyle boyun, kollarda, göğüs ve karın bölgesinde yaralanmalar var. Olumsuz bir şey beklemiyoruz ama sonuçta bu bir travmadır. Her zaman her şey olabilir. Onun için hastayı yoğun bakımda tutuyoruz. Hastanın bilinci açık ve şuuru yerinde. Hayati fonksiyonları stabil olarak seyrediyor. Organların çalışma durumuna göre hastayı yoğun bakımdan çıkarmayı düşünüyoruz" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Suruç'taki Patlamada Yaralanan Zafer Aydın Samsun'a Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement