Sürprizlerle Dolu Bahar Kampanyası! - Son Dakika
Güncel

Sürprizlerle Dolu Bahar Kampanyası!

Sürprizlerle Dolu Bahar Kampanyası!

Keyifli alışverişin adresi Astoria'da dünyanın en büyük QR kodlu Mekanist küpü sürpriz hediyelerle sizleri bekliyor.

02.04.2012 16:21

Türkiye'nin önde gelen alışveriş merkezlerinden Astoria, baharı ziyaretçilerine kaçırılmayacak hediyeler sunarak karşılıyor

Astoria Alışveriş Merkezi ve Mekanist işbirliğiyle hazırlanan QR küpün üzerindeki kodlarda farklı sürpriz hediyeler 28 Mart - 30 Nisan tarihleri arasında sizi bekliyor. İstanbul Modern Sanat Müzesi'ne günlük giriş hakkından müze koleksiyonu ve sergilerinde yer alan çalışmalardan posterlere, Astoria Cinebonus'da geçerli sinema biletinden Madame Coco'da % 50 indirim çekine kadar yüzlerce hediye kazanmak için yapmanız gereken sadece iPhone ve Android cihazınızdan Mekanist mobil uygulaması ile QR kodlarını taramak. "Mekanist" uygulamasını http://mekanist.net/mobil adresinden hemen indirebilir ve çok özel hediyeler kazanmanın mutluluğunu yaşayabilirsiniz. Detaylı bilgi için astoria.com.tr'yi ziyaret edebilirsiniz.

Bahar Kampanyası'yla sizi mutlu edecek QR kodları, Astoria'nın orta alanında bulunan dünyanın en büyük QR küpü dışında, Astoria'nın farklı köşelerinde de karşınınıza çıkabilir ve birbirinden değerli hediyelere sahip olabilirsiniz. Sunulan fırsatları kaçırmamak ve alışverişinize keyif katmak için Astoria Alışveriş Merkezi'ne uğramayı unutmayın!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sürprizlerle Dolu Bahar Kampanyası! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement