Sürat Kargo Sektör Liderliğine Emin Adımlarla Büyüyor - Son Dakika
Güncel

Sürat Kargo Sektör Liderliğine Emin Adımlarla Büyüyor

Sürat Kargo Sektör Liderliğine Emin Adımlarla Büyüyor

Gelecek hedeflerini açıklayan Sürat Kargo Genel Müdürü Halis Sağırlı, kargoculuğun olmazsa olmazı olan güven ve hız konularına odaklandıklarını ve sektör liderliğini hedeflediklerini söyledi

29.08.2013 13:55

Sürat Kargo'nun birim amirleri, merkez, bölge, aktarma müdürleri ve bölge halkla ilişkiler uzmanlarının katıldığı "2013 Yılı Yaz Dönemi Değerlendirme ve 2014 Yılı Hedefleri Toplantısı" için Kızılcahamam Asya Termal Tesisleri'nde bir araya geldiler.

Beş gün sürecek olan toplantının açılışında konuşan Sürat Kargo Genel Müdürü Halis Sağırlı, "2010 yılından itibaren istikrarlı olarak her yıl %40 civarında büyüdük. Hedefimiz sektör liderliği" dedi.

2013 yılı içinde logo değişimi ile birlikte, şube dizaynları ve araç giydirmelerini yaptıklarını söyleyerek, marka konumlandırma ve stratejisini tekrar gözden geçirerek yeni döneme göre değer, öz değer ve kişilik özelliklerini ortaya koyduklarını söyleyen Halis Sağırlı, Sürat Kargo'nun çok daha hızlı büyüyebileceği bir ortamın olduğunu ve şirket olarak personel eğitiminde ciddi yatırımlar yaptıklarına dikkat çekti.

Hedef yılsonunda 700 şube, 250 yeni personel

Kargo sektörüne 2003 yılında adım attıklarını hatırlatan Genel Müdür Halis Sağırlı, "Kısa sürede sektörü çevreci poşet, SMS, internetten al kapıda öde gibi birçok yenilik ile tanıştırdık. Biz kargoculuktan kazandığımızı, kargoculuğa yatırıyoruz. 2010–2011 ve 2012 yıllarında her yıl yüzde 40 oranında büyüdük. Yurt içinde yılsonuna kadar 700 şubeye ulaşacağız ve 250 yeni personel alacağız. Aktarma merkezleri yenilemeye devam ediyoruz." dedi.

Sürat Kargo 2016'da yurtdışı şube atağına geçiyor

Değerlendirme Toplantısı'nda bu yılın ilk 7 aylık dönemini değerlendireceklerini belirten Halis Sağırlı, Sürat Kargo'nun geldiği noktadan hareketle, 2016 yılına kadarki stratejik planı da bu toplantıda netleştirmiş olacaklarını söyleyerek şöyle devam etti:

"Son 3 senedir her yıl yüzde 40 oranında büyüme yaşadık. Açılan yeni şubelerle istihdam oluşturduk. Bu yıl açtığımız yeni şubelerle birlikte yaklaşık 250 kişiye iş imkânı daha sağlamış oluyoruz. Şu an 2016 yılına kadarki stratejik planda yurt dışı şubeleşme çalışmalarımızı da takvime bağlıyoruz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sürat Kargo Sektör Liderliğine Emin Adımlarla Büyüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement