Sur'da Şehit Olan Astsubay Seçkin Çil'in, Ankara'daki Baba Evine Ateş Düştü - Son Dakika
Güncel

Sur'da Şehit Olan Astsubay Seçkin Çil'in, Ankara'daki Baba Evine Ateş Düştü

Sur\'da Şehit Olan Astsubay Seçkin Çil\'in, Ankara\'daki Baba Evine Ateş Düştü

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle çatışmada şehit olan Astsubay Üstçavuş Seçkin Çil'in Ankara'da bulunan baba ocağında gözyaşları sel oldu.

17.02.2016 18:44

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle çatışmada şehit olan Astsubay Üstçavuş Seçkin Çil'in Ankara'da bulunan baba ocağında gözyaşları sel oldu.

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde PKK'ya yönelik operasyonlarda çıkan çatışmada şehit olan 29 yaşındaki Jandarma Astsubay Üstçavuş Seçkin Çil'in, Sincan'da oturan ailesine yetkililer haber verdi. Aysel ve Ali Çil çifti, oğullarının şehit olduğu haberiyle yıkıldı.

Şehit Astsubay Üstçavuş Seçkin Çil'in eşi Beyza'nın, Tunceli'de hemşire olarakg örev yaptığı, biri 4 ve diğeri 1.5 yaşında 2 kızının bulunduğu belirtildi.

Şehit Astsubay Üstçavuş Seçkin Çil'in, babasının evinin bulunduğu Pınarbaşı Mahallesi'nde binalara ve yollara dev Türk bayrakları asıldı. Etimesgut Belediyesi tarafından şehidin ailesinin evinin yanına taziye çadırı kuruldu. Şehidin cenazesinin yarın ikindi namazından sonra Kocatepe Camii'nde düzenlenecek törenle Elvankent Mezarlığı'nda toprağa verilecek. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sur'da Şehit Olan Astsubay Seçkin Çil'in, Ankara'daki Baba Evine Ateş Düştü - Son Dakika


Advertisement