Sunucusunu akşamdan ılık suya basan yarışma! - Son Dakika
Güncel

Sunucusunu akşamdan ılık suya basan yarışma!

Sunucusunu akşamdan ılık suya basan yarışma!

TRT 1 ekranlarının yepyeni bilgi yarışması 'Kendi Düşen Ağlamaz'ın 3 Haziran Cuma geceki bölümünde müzisyen arkadaşlardan oluşan Tufan, Serdar ve Caner grubu yarışıyor.

02.06.2016 15:38  Güncelleme: 15:42

Kendi Düşen Ağlamaz'da Cuma gecesi "Müzisyenler" yarışıyor!

Sunuculuğunu Bay J'nin üstlendiği yarışmada hem sunucu hem de yarışmacılar eğlenceli dakikalar yaşarken, sulara gömülüyor.

Enerjileri ve komik sahne anılarıyla yarışmaya renk katan Müzisyenler Grubu'nun amacı en az 300.000 TL ile yarışmadan ayrılmak. Solist, gitarist ve klavyeci arkadaşların müzik aletleri ile ilgili bir soruda yaşadıkları kararsızlıklarla izleyenlere keyifli anlar yaşatacak. Renklilerle beyazları aynı suya basan yarışma Kendi Düşen Ağlamaz 3 Haziran 2016 Cuma gecesi, saat 22.00'de TRT 1' ekranlarında.

Dostlar yarışıyor; bazıları suya karışıyor!

'Kendi Düşen Ağlamaz'da yarışmacılar, 3 kişilik gruplar halinde yarışıyorlar. Yarışmanın başında sahip oldukları 1 milyon TL'yi, 7 soru boyunca korumaya çalışıyorlar. 'Kendi Düşen Ağlamaz', diğer yarışmaların tersine, yarışmacıları 1 milyon TL ile oyuna başlatıyor. Yanlış cevap verildiğinde, yarışmacıların hepsi suyu boylayıp yarışmaya veda ediyor ya da sunucu sulara gömülürken, yarışmacılar kazandıkları paranın sevincini

yaşıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sunucusunu akşamdan ılık suya basan yarışma! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement